Απίστευτος Η. Χρυσόπουλος: “Με το να καθόμαστε στον καναπέ δεν κερδίζουμε τίποτε!!!”

Διαβάσαμε την προχθεσινή  συνέντευξη του στον ¨ΣΤΑΘΜΟ” και δεν  πιστεύαμε στα μάτια μας. Κάθεται στην ωραία και αναπαυτική καρέκλα του ρημαδιού όπως αποκάλεσε το νοσοκομείο ο φίλος κ. Χρυσόπουλος και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε σε εμάς “να σηκωθούμε από τον κανεπέ που καθόμαστε και δεν κερδίζουμε τίποτε και να απαιτήσουμε! Να γίνουμε μια γροθιά, να διεκδικήσουμε!”.

 

Δεν αναρωτιέται ούτε λεπτό ποιός κατάντησε ρημάδι το νοσοκομείο. Έντεχνα ρίχνει την ευθύνη στον κόσμο που κάθεται στον καναπέ του! Ακριβώς το ίδιο που κάνει με το νέο νοσοκομείο που ανερυθρίαστα μας λέει εμμέσως ότι το χάσαμε “αφού δεν καταφέραμε να έχουμε σύμπνοια στην απόφαση για το νέο νοσοκομείο¨!!!” Αποκρύπτει το δούλεμα των πολιτικών φίλων του.

 

Γίνεται μεθαύριο το Δημοτικό Συμβούλιο και ακούστε, ακούστε καυχάται ότι το προκάλεσε αυτός. Ότι η συνέντευξη του στην κ. Άννα Αυγούλη “ήταν το έρεισμα να αφυπνιστεί ένα μικρό εάν θέλεις μέρος της κοινωνίας μας για να αφυπνιστούν και οι πολιτικοί μας. Εμείς την προκαλέσαμε και εμείς προκαλέσαμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατ’ επέκταση προφανώς προκάλεσαν τον Δήμαρχο!!”

 

Γίνονται συγκεντρώσεις, γίνονται διαμαρτυρίες, δεκάδες συμπολίτες μας φεύγουν καθημερινά στην Αθήνα για γιατρούς και νοσοκομεία με χιλιάρικα στη τσέπη, γίνονται δημοτικά συμβούλια εξ αιτίας του ρημαδιού που διοικεί ο ίδιος από τότε που διορίστηκε και καυχάται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται γιατί μόνο αυτός ξεσηκώνει τον κόσμο!!!

 

Ναι ρε σεις μας λέει! “Πρέπει όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας, να βάλουμε τη γνωριμία μας, την σχέση μας, την επιρροή μας για να αφυπνίσουμε αυτούς που πρέπει να αφυπνίσουμε!!!” Γιατί αν δεν το πείτε στους φίλους σας βουλευτές εσείς θα φταίτε

 

Και το απίστευτο! μας λέει: “Προς Θεού μην πάτε να παίξετε τα πολιτικά σας παιχνίδια πάνω στις πλάτες των ανθρώπων που παλεύουν να σώσουν ένα νοσοκομείο!!”  (Δηλαδή αυτό που κατάντησαν ρημάδι οι ίδιοι)

 

Ο κ. Χρυσόπουλος είναι ένας έντιμος και αγαπητός συμπατριώτης μας. Αυτό όμως δεν μας απαγορεύει να του πούμε ότι, ίσως εν αγνοία του, έχει ο ίδιος εμπλακεί για τα καλά με την πολιτική και με τις συνεντεύξεις του αναδεικνύεται ο ίδιος σε χείριστο πολιτικό που δυστυχώς μας δουλεύει κατάφατσα όπως και οι φίλοι του πολιτικοί.