Δημοτικοί άρχοντες. Ελπίζουμε να μην μας δουλεύουν, αν και αμφιβάλουμε

Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις των παρατάξεων και χαιρόμαστε. Επί τέλους αφυπνιστήκαμε.

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο κτένι, έπρεπε να απαξιωθεί πλήρως το νοσοκομείο μας. Έπρεπε να εκδιωχθεί κακήν κακώς ο Μαυροειδής. Έπρεπε να ξεσηκωθούν ακόμα και οι γιατροί εναντίον των διορισμένων εκπροσώπων του νοσοκομείου για να πάρουν πρέφα οι δημοτικοί μας άρχοντες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Έπρεπε να δούμε τους συμπατριώτες μας να φεύγουν για την υγεία τους στην Κρήτη και στην Αθήνα και να αδειάζουν οι τσέπες τους. Έπρεπε  να δούμε άδειες τις κλινικές του νοσοκομείου μας. Έπρεπε να τους φτύνει ο κόσμος κατάμουτρα για να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο.

Τρία ολόκληρα χρόνια μας πουλούσαν φούμαρα με το νέο νοσοκομείο και τελικά μάθαμε ότι το ολοκαίνουργιο της Ρόδου καταρρέει.  Τον Ιπποκράτη τον δανείσαμε στην Λάρισα και για να αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο συνάψαμε σύμβαση με το πανεπιστήμιο της Λάρισας για να μας δώσει ασπιρίνες. , εάν έχει και τέτοιες .

Και τώρα όλοι μαζί μας λένε ότι απαιτείται συμπόρευση και συνεργασία για να αντιμετωπισθεί το κακό. Τώρα; Μα τώρα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα. Δύο Φανς 300 δις ευρώ αλωνίζουν με τις λεγόμενες επενδύσεις του Μητσοτάκη στην υγεία και εμείς ούτε καταλάβαμε τι συνέβη και τι πρόκειται να γίνει. Ούτε μπορούσαμε να δούμε τι γίνεται με τους τουριστογιατρούς και ποιο είναι το φαγοπότι.

Ο ένας είχε να πατήσει το πόδι του στο νοσοκομείο 5 ολόκληρα χρόνια. Ο άλλος πίστεψε τον βουλευτή και μας έδειχναν τους χάρτες. Ευτυχώς που ήταν και η τελευταία που έλεγε την αλήθεια, αλλά ποιός την ακούει, είναι ΚΚΕ.

Και τώρα τι γίνεται; Μα το λέει ο λαός μας τον οποίο δεν ακούτε. Όταν δεν μπορείς να ξυστείς μόνος σου μην περιμένεις να σε ξύσουν άλλοι. Και η υγεία δεν είναι πεζοδρόμια και άσφαλτα. Είναι η ζωή μας.

Μία απόφαση χρειάζεται. Μην τους εμπιστεύεστε. Διώξτε τους Πάρτε πίσω το ακίνητο του Δήμου του Κέντρου υγείας της Αντιμάχειας. Και σχεδιάστε εσείς την τοπική δημόσια υγεία. Όλοι μαζί. Τώρα, πριν είναι αργά, γιατί και αυτό θα το ξεπουλήσουν σε ιδιώτες με τους τουριστογιατρούς τους…