Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Ρόδου για την άθλια κατάσταση

Όταν οι τοπικοί μας ηγέτες περί άλλων τυρβάζουν, όταν δεν μπορούν να αντιληφθούν τον παλμό και τις ανάγκες του κόσμου και να ταυτιστούν μαζί του, όταν τα πρωτεύοντα τα καθιστούν δευτερεύοντα και υποδεέστερα και αντιθέτως, τότε η κοινωνία παίρνει την κατηφόρα.

Από την στιγμή που στήθηκε μια μαρμάρινη πλάκα για να τιμήσουν έναν αποστάτη και προδότη της εντολής του λαού και δεν κουνήθηκε φύλλο, από εκείνη την στιγμή φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα πράγματα για το νησί μας είναι τελειωμένα.

Τα βρόντηξε ένας άνθρωπος – γιατρός, ο αγαπητός σε όλους Νίκος Μαυροειδής, στην ουσία τον έδιωξαν, και δεν ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες. Βλέπετε μας έλεγαν για το νέο νοσοκομείο…

Τις ελλείψεις και τα κενά του νοσοκομείου τα βάπτιζαν δολιοφθορές και δεν νοιώθαμε το κακό που μας βρήκε. Βλέπετε δεν τους νοιάζει, οι ηγέτες μας έχουν ακόμα χρήματα για να θεραπεύονται στην Αθήνα και στα ιδιωτικά…

Μας χάρισαν ένα μηχάνημα 60 χιλιάδων και μόνο που δεν τους στρώσαμε δάφνες για να περάσουν. Βλέπετε μας έμαθαν και να προσκυνάμε…

Και τώρα τους τα βρόντηξε και ο πρόεδρος του νοσοκομείου Ρόδου διαμαρτυρόμενος για την άθλια κατάσταση του νοσοκομείου του. Που στην Ρόδο, στο τεράστιο νοσοκομείο, το καμάρι της Δωδεκανήσου δεν έχουν γιατρούς και νοσηλευτές!!

Και εμείς εδώ, οι εκπρόσωποι μας στο νοσοκομείο καμαρώνουν για τις δωρεές των βιομηχάνων φαρμάκων! Στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες τους και δεν λένε να παραιτηθούν γιατί λέει ψάχνουν να βρουν τους δολιοφθορείς!! 

Ευτυχώς όμως που εμείς προβλέψαμε και είχαμε υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με την Ιατρική της Λάρισας….

Και ας μην χαίρεται ο ένας εκ των ηγετών, ο Κυρίτσης, που 5 ολόκληρα χρόνια δεν πέρασε ούτε έξω από το νοσοκομείο. Όταν λέμε για τοπικούς ηγέτες τους εννοούμε όλους. Δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, λογιστές, προέδρους, συμβούλους και λοιπούς που έχουν την εντύπωση ότι δεν θα έλθει και δική τους σειρά της απαξίωσης από μια κυβέρνηση των “ΑΡΙΣΤΩΝ”.