
Ο κ. Μιχάλης Κατρίνης είναι Βουλευτής και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στην Βουλή και εκ της θέσεως του άσκησε κριτική από τα έδρανα της Βουλής για τα πεπραγμένα του υπουργού κ. Άδωνη Γεωργιάδη.
Και ο κ. Άδωνης, ο Βουλευτής, ο υπουργός, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη του απάντησε ότι δεν δικαιούται να ασκεί κριτική, ούτε να ζητά εξηγήσεις για το έργο από αυτόν που τον διόρισε πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ όταν ήταν υπουργός υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου!! !
«Θα πίστευα ότι από την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας κύριε Κατρίνη όταν σας είχα διορίσει διευθύνων σύμβουλο στον ΟΚΑΝΑ, θα γνωρίζατε ότι είμαι εξαιρετικά επιμελής όταν εργάζομαι. Δεν μπορεί να μην το θυμάστε, είναι περίεργο να έχουμε δουλέψει μαζί στενοί συνεργάτες και να κάνετε ότι το ξεχνάτε στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΑΣΟΚ» «Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό στην παλαιά μας συνεργασία όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω πια προσωπικά και εκεί γίνομαι κακός» πρόσθεσε ο Αδ. Γεωργιάδης
Ούτε μέτρο, ούτε ντροπή στον ναό της δημοκρατίας και σε έναν άνθρωπο με πολιτικό ήθος όπως ο κ. Κατρίνης.
