Β. Χαδούλης: Πολιτική για το πήδημα του ψύλλου

Ο κ. Χαδούλης, καθ’ όλα εξαίρετος άνθρωπος, αποφάσισε να πολιτευτεί με την παράταξη του Κυρίτση. Μάλιστα εξελέγη και πρόεδρος της πόλης της Κω!

 

Τον εξουσιοδοτήσαμε δηλαδή να μας εκπροσωπήσει, έναν ολόκληρο λαό, στην δύσκολη πορεία του νησιού μας!! 

 

Σε όλη την πενταετή θητεία του δεν έχει να μας παρουσιάσει τίποτε. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόεδρος “μηδέν”, “τίποτε”. ‘Η και ο “κανένας”..

 

Το μόνο με το οποίο ασχολήθηκε ήταν η πρόταση του να χαρακτηρίσει παράνομες τις αποφάσεις τις προηγούμενης δημοτικής αρχής και να ζητήσει την δικαστική καταδίκη των αντιπάλων του!

 

Τελευταία και μάλλον εν όψει των εκλογών, άρχισε να δραστηριοποιείται πολιτικά δημοσιεύοντας σχόλια για την “ανευθυνότητα και απραγία” της δημοτικής αρχής.

 

Προχθές μας μίλησε για ένα καθρέπτη που προσωπικά τοποθέτησε μπροστά στο σπίτι του αφού για πολύ καιρό τον είχε όπως λέει αγνοήσει η Δημαρχία! Ο ίδιος δεν κοίταξε τον δρόμο του και τον εαυτό του στον καθρέπτη.  

 

Χθες με μια φωτογραφία ενός δρόμου στην οποία έχει πέσει κάτω ένα κυκλοφοριακό σήμα ΣΤΟΠ της τροχαίας, επισημαίνει την εγκληματική αδιαφορία του Δήμου που άφησε κάτω το σήμα για πέντε ολόκληρες ημέρες!!.

 

Ο πολιτικός κ. Χαδούλης δεν είδε ότι σε εκείνο το πεζοδρόμιο γίνονται έργα εκσκαφών και τσιμεντόστρωσης. Αυτό που βλέπει ή του λένε να δει, είναι ο πολιτικός αντίπαλος και η με κάθε τρόπο απαξίωση και εκμηδένιση του.

 

Αυτό είναι η πολιτική στο νησί μας. Αυτά είναι τα στελέχη μιας πρώην δημοτικής αρχής.  Πολιτική της λακκούβας.  Πολιτική της διεκδίκησης αυτοκινήτου. Πολιτική του ψύλλου πήδημα……