Η Παγκοσμιοποίηση σταμάτησε στην Ουκρανία με θυσία το λαό της

Από την ώρα που κατέρρευσε το συγκεντρωτικό γραφειοκρατικό σύστημα του κομουνιστικού μπλοκ που με τις συμφωνίες των νικητών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου χώρισαν τον κόσμο στα δύο, ήταν θέμα χρόνου η απληστία των μονοπωλίων του καπιταλισμού και των δύο πλευρών να φτάσει και σε θυσίες αίματος.

Οι πολεμικές περιφερειακές συρράξεις με θύματα τους λαούς των κρατών του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης, της Αρμενίας, του Αφχανιστάν, της Κύπρου, της Γιουγκοσλαβίας, της Αφρικής ήταν τα πρώτα δείγματα του άπληστου οικονομικού ανταγωνισμού για να φτάσουμε τελικά στην Ουκρανία, που μπροστά πλέον στα μάτια αυτών που θέλουν να δουν, ο οικονομικός πόλεμος των δισεκατομμυριούχων της Δύσης και των ολιγαρχών της Ρωσίας μετατράπηκε σε αιματηρό πραγματικό πόλεμο.

Στην Ουκρανία, το οικονομικό πιστόλι που μας έβαλαν οι σύμμαχοι μας στον κρόταφο το 2010 και που βάζουν στους λαούς των επιρροών τους,  μετατράπηκε σε πιστόλι με σφαίρες που εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η Δύση και φυσικά οι Αμερικάνοι το σταματήσουν την επέκταση των οικονομικών ζωνών επιρροής τους.

Η παγκοσμιοποίηση που σχεδιάστηκε από τα αδηφάγα και άπληστα μονοπώλια και τους κερδοσκόπους της Δύσης σταμάτησε στην Ουκρανία και στον κόσμο πλέον δημιουργούνται, ω του θαύματος όχι από την κομουνιστική ιδεολογία,  δύο σιδερένια παραπετάσματα καπιταλιστικής έμπνευσης που για την επιβίωση τους δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα και να σκοτώσουν αθώους. Και όλα αυτά γιατί αυτή η παγκοσμιοποίηση δεν είχε σχέση με τους λαούς αλλά αφορούσε το χρήμα των Μπιλιονέρς και των Ολιγαρχών.

Γελά πικρά κάποιος όταν ακούει από τους μεγιστάνες της Δύσης ότι δεσμεύονται οι καταθέσεις, τα γιωτ και τα τζετ των ολιγαρχών της Ανατολής που πίνουν το αίμα του λαού της Ρωσίας!!!

Ειδικά στην Ευρώπη ηττήθηκαν εδώ και καιρό οι πολιτισμικές και ανθρώπινες αξίες που σφυρηλατήθηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από επαναστάσεις, θυσίες και αίμα εκατοντάδων χρόνων και την θέση των πραγματικών εμπνευσμένων λαϊκών ηγετών που θα μπορούσαν να αντισταθούν στην απληστία του καπιταλιστικού συστήματος, πήραν διορισμένοι εγκάθετοι των μπιλιονέρς και των ολιγαρχών.