Χρυσόπουλος εναντίον Γεωργαντή. Ο καλός Νεοδημοκράτης και ο κακός Συριζαίος

Ο πολίτης που παρακολουθεί τον διάλογο μεταξύ του υπευθύνου τύπου του νοσοκομείου μας κ. Ηλία Χρυσόπουλου και του πρώην διοικητή κ. Νεκτάριου Γεωργαντή θα νομίσει ότι βρισκόμαστε σε άλλη χώρα.

Βγήκε ο κ. Γεωργαντής ορθά και είπε ότι ήρθε όλη η ηγεσία του υπουργείου υγείας και αντί να μας πει τι θα γίνει με την οικτρή κατάσταση του νοσοκομείου και την ανύπαρκτη παροχή δημόσιας υγείας, εγκαινίασε μια δωρεά ενός μηχανήματος αξίας 60 χιλιάδων ευρώ, από μία φαρμακευτική εταιρεία που πουλά φάρμακα!!!

Ο κ. Γεωργαντής που όσο θυμούμαστε ουδέποτε αναφέρθηκε για τους προηγούμενους διοικητές, πολύ δε περισσότερο ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον τους για ότι παρέλαβε…

Αντί αυτών η απάντηση που πήρε  από τον κ. Χρυσόπουλο ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Ξεκίνησε τις συγκρίσεις των πεπραγμένων των δύο περιόδων και τα κατορθώματα του σε σύγκριση με αυτά του κ. Γεωργαντή.

Ο Κ. Χρυσόπουλος νομίζει ότι δεν συγκρίνουμε ούτε ότι δεν ζούμε την σημερινή κατάντια του νοσοκομείου και το σπουδαιότερο πιστεύει ότι ξεχνάμε αυτά που είπε τότε περί παραίτησης εάν δεν ενισχυθεί με γιατρούς το νοσοκομείο.  Οι γιατροί αντί να αυξηθούν μειώθηκαν και παρέμεινε επειδή όπως είπε γίνονται δολιοφθορές που είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει!!

Νομίζει ότι δεν βλέπουμε φάτσα κάρτα την μαρμάρινη πλάκα του αποστάτη Μανούση μόλις μπούμε στο νοσοκομείο που ήταν το μοναδικό κατόρθωμα του. Και θέλει με λόγια και όχι με έργα να μας πείσει ότι είναι καλύτερος του κ. Γεωργαντή!

Ξεπουλά σε ιδιώτες η κυβέρνηση του την δημόσια υγεία και αυτό που βρήκε να μας πει είναι η πυρασφάλεια του νοσοκομείου. Γνωρίζει, δεν παραιτείται και αποκρύπτει  ότι αυτό το νοσοκομείο δεν χρειάζεται πλέον πυρασφάλεια, αφού ήδη είναι καμένο.