Ουκρανία. Γιατί ορέγονται οι ολιγάρχες και οι Μπιλιονερς

Η έκταση της Ουκρανίας είναι 603.638 τετραγωνικά χιλιόμετρα και είναι η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Ευρώπης.

Ο πληθυσμός της είναι 42 εκατομμύρια κάτοικοι και οι περισσότεροι ζουν σε πόλεις.

Η οικονομία της στηρίζεται κατά 30% του ΑΕΠ στην βιομηχανία της και κατά 12% στην Γεωργία.

Το κατακεφαλήν εισόδημα σε δολάρια με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι 2.640 δολάρια όταν της Ελλάδας είναι 49.000 δολάρια.

Το 78% του πληθυσμού έχει γλώσσα της Ουκρανική και το 20% την Ρωσική. Το δε 80% του πληθυσμού είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

 Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ο πληθυσμός της Ουκρανίας έφτασε στο ανώτατο όριο των 52 εκατομμυρίων κατοίκων το 1993. Ωστόσο, λόγω του ποσοστού θνησιμότητας που υπερβαίνει το ποσοστό γεννήσεων, της μαζικής μετανάστευσης, των κακών συνθηκών διαβίωσης και της χαμηλής ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης, ο συνολικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 6,6 εκατομμύρια, ή 12,8% από το ίδιο έτος έως το 2014. Προς το 2014 η μείωση του πληθυσμού είχε σχεδόν σταματήσει, οι θάνατοι είχαν μειωθεί και η μετανάστευση με την γεννητικότητα είχαν φτάσει σε υψηλό 15 ετών, αλλά τα γεγονότα του 2014 ανέτρεψαν με εξαίρεση την μείωση των θανάτων (η οποία συνεχίστηκε) την θετική δημογραφική τάση.

Σημείωση ομάδας σύνταξης :Οι ζώνες επιρροής, Οι συμμαχίες και τα σύμφωνα κατά την άποψη μας δεν σχετίζονται με τα διεθνή δίκαια και τον ανθρωπισμό αλλά με τα οικονομικά συμφέροντα ένθεν κακείθεν. 

Δυστυχώς οι λαοί θα υποφέρουν και οι ολιγάρχες όπως και οι δισεκατομμυριούχοι θα πλουτίζουν.  87 άνθρωποι κατέχουν τον μισό παγκόσμιο πλούτο!!!.