Τελικά σε αυτό το νοσοκομείο κάτι δεν πάει καλά. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές είναι αυτές που κάποιοι εχθροί επιχείρησαν να το σαμποτάρουν.
Ούτε ο Παπαδόπουλος της Χούντας να ήτανε με την περίπτωση της ζάχαρης που έριξε μέσα στα ντεπόζιτα των τακνς στο Έβρο.
Την πρώτη φορά στο νοσοκομείο μας ήταν το οξυγόνο που άγνωστοι το άδειασαν από όλες τις φιάλες του νοσοκομείου.
Την δεύτερη φορά ήταν η κρυφή παρέμβαση κάποιων γιατρών του νοσοκομείου παροτρύνοντας άλλους γιατρούς να μην έρθουν.
Και τώρα, διαβάζοντας την συνέντευξη του στο “Βήμα της Κω” μαθαίνουμε ότι έγινε και τρίτο σαμποτάζ προσπαθώντας να ακυρώσουν την δωρεά γεννήτριας παροχής οξυγόνου μιας φαρμακευτικής εταιρίας!
Επιρρεπής η διοίκηση του νοσοκομείου μας σε αποκαλύψεις σαμποτάζ που οδηγούν και δικαιολογούν τα κενά του νοσοκομείου και την κάκιστη λειτουργία του.
Σαμποτέρ ακούμε και σαμποτέρ δεν βλέπουμε…
Ελπίζουμε ότι την τέταρτη φορά που θα μας ενημερώσουν να μας αποκαλύψουν τον μεγάλο σαμποτέρ της τραγικής κατάστασής του νοσοκομείου που όλοι τον ξέρουμε αλλά κανένας δεν τον αποκαλύπτει.