Ο κορονοϊός. Ο καρκίνος. Το ΕΣΥ. και η πικρή αλήθεια για την δημόσια υγεία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για την καταπολέμηση του καρκίνου της 4ης Φεβρουαρίου συνταρακτικά στοιχεία που μας προβληματίζουν.

Η ετήσια θάνατοι από καρκίνο στην Ελλάδα ανέρχονται στις 33.000 και είναι δεύτεροι σε σειρά μετά από τα καρδιακά νοσήματα! Όταν στα δύο χρόνια του κορονοΪού πέθαναν από αυτόν μόνον 24.000!!!

Τα εκατομμύρια που μοιράστηκαν για τον κορονοϊό και τα δις από την ζημιά στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους είναι εξωφρενικά εκατονταπλάσια απ’  ότι οι δαπάνες του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του καρκίνου και κυρίως για την περίθαλψη των νέων ασθενών με καρκίνο που ετήσια ξεπερνούν τις 60.000!

Ένα δημόσιο αντικαρκινικό νοσοκομείο υπάρχει στην Ελλάδα και ελάχιστες αντικαρκινικές κλινικές όπου ο πόνος μετριέται με το μέσον και το χρήμα και όπου η λέξη έγκαιρη αντιμετώπιση του είναι για όσους δεν έχουν πορτοφόλι τουλάχιστον εξάμηνη και αν ζεις…

ΚορονοΪός με 12 χιλιάδες θανάτους τον χρόνο και που πάνω του έπεσαν κυβερνήσεις, γιατροί, δημοσιογράφοι με τεράστια κέρδη και καρκίνος με 33 χιλιάδες θανάτους τον χρόνο και με τον ασθενή στην ουρά και στην σκιά του πόνου και των τεράστιων κοινωνικών επιπτώσεων.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και αυτή είναι η πικρή αλήθεια που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μας αποκρύπτει. Του πρωθυπουργού που για τον κορονοϊό έκανε 7 διαγγέλματα και για τον καρκίνο έστω και στην παγκόσμια ημέρα του δεν είπε τίποτε.. Που το ΕΣΥ μετατρέπεται σε Α.Ε.