Β. Υψηλάντης για νεφρολόγο. Αφού ήξερε, γιατί ρώτησε

Ρώτησε με γραπτό κείμενο τον Υπουργό υγείας ο αγαπητός μας Βουλευτής κ. Υψηλάντης γιατί δεν προσλαμβάνεται νεφρολόγος στο νοσοκομείο της Κω και γιατί δεν λειτουργεί η κεντρική θέρμανση και ψύξη του νεφρολογικού και περίμενε να πάρει απάντηση…

Μην ανησυχείς του απαντά ο υπουργός, όπου νάναι θα προσληφθεί!, αφού το υπουργείο υγείας έχει μεριμνήσει και ήδη έχει προκηρυχτεί η θέση τον Φεβρουάριο του 2020!!!

Μην μας πείτε τώρα εσείς αγαπητοί μας φίλοι ότι ο έμπειρος κ. Υψηλάντης δεν γνώριζε ότι για δύο ολόκληρα χρόνια κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί για την πρόσληψη.

Γνώριζε και παραγνώριζε, αλλά παράλληλα γνωρίζοντας ότι όλο το σύστημα του νοσοκομείου μας αναμένει στήριξη από έτερο βουλευτή, στον οποίο έχουν εναποθέσει τις τύχες του νοσοκομείου, αλλά και τις δικές μας τύχες, από σεβασμό ήταν σε αναμονή. Βλέπετε στα θέματα του νοσοκομείου, του Δήμου, των ξενοδόχων και γενικά της Κω είναι εξουσιοδοτημένος άλλος…

Μέχρι που δεν άντεξε! Εντάξει είπε μέσα του, εδώ φτιάχνει νοσοκομεία, αναστυλώνει αρχαία, μεταγράφει κτηματολόγια, τακτοποιεί ξενοδόχους και έναν νεφρολόγο δεν μπορεί να φέρει; Κάτσε να ρωτήσουμε τον Υπουργό τι συμβαίνει!!

Και έτσι μάθαμε ότι για δύο ολόκληρα χρόνια ο νεφρολόγος ήταν στα αζήτητα!

Βέβαια υπάρχουν και βαθύτερα αίτια που απέχουν πολύ από τις δυνατότητες του Βουλευτή. Είναι το  Fund CVC των 140 δις που κατά την τελευταία πενταετία έχει αγοράσει σε τιμή ευκαιρίας “Ελλάδα” τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, την Εθνική ασφαλιστική κοψοχρονιάς και την Vivartia των τροφίμων!!

Αλήθεια αγαπητοί μας φίλοι, γιατί να προσλαμβάνουμε στο ΕΣΥ νεφρολόγους και μάλιστα στις τουριστικές περιοχές, όπως η Κως. όταν η κυβέρνηση προχωρά στις συμπράξεις με τους ιδιώτες και όταν είναι βέβαιο ότι στην Κω το επόμενο βήμα εξ αιτίας της τουριστικής ανάπτυξης θα είναι η κατασκευή και λειτουργία ιδιωτικών κλινικών.

Κάποιοι δεν είδαν τον γίγαντα CVC με τα τεράστια ιδιωτικά νοσοκομεία και την ασφαλιστική εταιρεία και ζητάνε νεφρολόγο και παθολόγους  και δεν κατάλαβαν γιατί το αναδιανεμητικό ασφαλιστικό σύστημα των συντάξεων μετατράπηκε από την ΝΔ σε ένα κουμπαρά του κάθε ασφαλισμένου, που θα το διαχειρίζονται οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με την υγεία του….