Ο Δήμαρχος η Μενδώνη και ο Παππάς! Ρωτάμε αν είπαν συγνώμη

Προχθές είδαμε την φωτογραφία και διαβάσαμε το δελτίο της συνάντησης του Δημάρχου μας με την υπουργό Πολιτισμού παρουσία του βουλευτή κ. Παππά!

 

Το πρώτο που αναρωτηθήκαμε ήταν εάν του είπαν συγνώμη για την κατάντια των αρχαίων μνημείων μας. Αλλά μετά ακολούθησαν και άλλοι προβληματισμοί.

 

Άραγε του ζήτησαν συγνώμη για το δριμύτατο κατηγορώ που είπαν για την επί δύο  χρόνια καθυστέρηση της αναστύλωσης των μνημείων από τον σεισμό όταν κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και με αυτούς έχουν περάσει τρία ;

 

Άραγε του είπαν κάτι για τους κατεστραμμένους δρόμους στην πλατεία με το άγαλμα του Ανταγόρα, που απέκοψαν μια ολόκληρη περιοχή από το κέντρο και που του είχαν υποσχεθεί να τους αποκαταστήσουν με γέφυρες από γυαλί!

 

Και τέλος αλήθεια θα θέλαμε να μάθουμε εάν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μας χρέωσε ως εκπρόσωπο της στην Κω τον αγαπητό βουλευτή κ. Παππά, αφενός για να τον ευχαριστήσουμε και αφετέρου για να ξεχάσουμε τους άλλους τρεις,

 

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμαρχος μας γνωρίζει την αδιαφορία και την απραξία του υπουργείου πολιτισμού για την Κω, μιας περιοχής με τεράστιο πολιτιστικό ενδιαφέρον και πιστεύουμε ότι  κατ’ ιδίαν θα τις είπε όσα νοιώθουμε εμείς οι θνητοί ότι έπρεπε να της πει.

 

Και μιας και συναντήθηκε η υπουργός  κ. Μενδώνη με τον Δήμαρχο μας ελπίζουμε να μην του μίλησε για ιδιωτικές χορηγίες ανάδειξης και των δικών μας μνημείων όπως έγινε και με την φιλανθρωπική!! οργάνωση του μεγαλοβιομήχανου Λεβέντη για την Δήλο που τελικά μετά το σκάνδαλο του πάρτι στην Θεσσαλονίκη την ακύρωσε!