Ήλθαν τα Ραφαλ!. Και χαίρονται γιατί αυτοί είναι οι εθνικόφρονες

Ήλθαν τα πρώτα έξη Ραφάλ και φούσκωσαν τα στήθια του κ. Μητσοτάκη γεμάτα από υπερηφάνεια. Και μαζί με τον πρωθυπουργό μας λένε ότι χαίρεται ο λαός και όλη η πλάση.

 

Ξέρουμε όλοι μας πλέον ότι εάν θέλεις την ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο! Αυτό μας έμαθαν ως μονόδρομο.

 

Την πρώτη φορά ήταν ο κίνδυνος από τον Βορρά. Και να οι εξοπλισμοί. Να οι συμμαχίες. Να το ΝΑΤΟ μαζί με τους Τούρκους.

 

Μετά ήρθε η αγορά του αιώνα και μαζί και οι μίζες. Ήταν τα Ίμια! Έπρεπε να μπει στη μέση η Αμερική, που της είπαμε και ευχαριστώ, για να σταματήσει τον πόλεμο. Λες και δεν μπορούσε να το κάνει πριν από τα Ίμια

 

Τώρα ήλθαν τα πετρέλαια στις θάλασσες που διεκδικούν και οι Τούρκοι. Και ο αγωγός EastMend. Και ευτυχώς ήλθαν και πάλι οι σύμμαχοι, οι Γάλλοι με τους εξοπλισμούς και οι Αμερικάνοι με τις βάσεις για να τους ξεμπροστιάσουμε, Και αφού βολευτήκαμε μας λένε οι αμερικάνοι ότι ο αγωγός είναι αιτία ανάφλεξης στην Μεσόγειο και δεν θα γίνει.!

 

Εθνικισμός, Θρησκευτικός φανατισμός και εξοπλισμοί πάνε μαζί. Η μάλλον τα δύο πρώτα οδηγούν στο τρίτο!

 

Εξοπλισμοί που μπορεί να γίνουν και ίσως πρέπει να γίνουν χωρίς φανφάρες, χωρίς εξάρσεις εθνικοφροσύνης αλλά με λύπη και περίσκεψη αφού πρόκειται για το έσχατο μέτρο με εξάντληση του φορολογούμενου λαού αφού υπάρχουν και άλλοι δρόμοι ειρήνης.

Εξοπλισμοί που γίνονται με δανεικά για να κρατούν τους λαούς όμηρους αυτοί που τους πουλάνε.

 

Χαίρονται λοιπόν και κορδίζονται υπερήφανοι γιατί με τα ΡΑΦΑΛ κερδίσαμε και κατατροπώσαμε τους Τούρκους. Γιατί οι πύραυλοι μας έχουν εμβέλεια 200 χιλιόμετρα και κτυπούν 8 στόχους μαζί! Και ας ξέρουμε ποιός ευθύνεται για την μικρασιατική καταστροφή και φυσικά όχι οι εξοπλισμοί…