Η υποτέλεια σφραγίστηκε με τις υπογραφές Μητσοτάκη-Χατζημάρκου

Με την καθοδήγηση και τις ευλογίες του κ. Μητσοτάκη συμφωνήθηκε προ ημερών στη Ρόδο μια αποικιοκρατική, εξωπραγματική σύμβαση μεταξύ αυτών που αγοράζουν και αυτών που πουλάνε. Έβαλαν αυτούς που αγοράζουν, την  TUI, να φτιάξει το προϊόν που θα αγοράζει!!

Και όταν λέμε το προϊόν που αγοράζει δεν εννοούμε μόνο τα δικά της ξενοδοχεία, αλλά και όλων των άλλων τουριστικών εταιρειών, και όλης της Ρόδου, μέχρι τα δάση, το περιβάλλον την δουλειά μας και τον ουρανό μας.

Η συμφωνία λέει ότι η Περιφέρεια με την TUI θα δημιουργήσουν ένα φορέα που θα αξιολογεί και θα προωθεί επενδυτικά σχέδια για την μετατροπή της Ρόδου σε πλήρως βιώσιμο τουριστικό προορισμό!

Βιώσιμο (δηλαδή κερδοφόρο) για την TUI ή για τους κατοίκους;

Τα επενδυτικά σχέδια που θα υποβάλλονται προς αξιολόγηση από τον νέο φορέα, εφόσον εγκριθούν θα χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και εθνικούς πόρους και βέβαια και από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό των επενδυτών. Τα έξοδα για τη λειτουργία του φορέα, που φέρει την επωνυμία The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination, θα καλυφθούν μεταξύ άλλων (Σ.Σ.Ταμείο Ανάκαμψης) και από ίδιους πόρους του TUI Group αλλά και του TUI Care Foundation

Επενδυτικές προτάσεις για τα πάντα, μέχρι και το αντικείμενο απασχόλησης των Ροδιτών. Για τα δάση. Για τα νερά. Για το περιβάλλον. Για τις παραλίες και τη θάλασσα, την εκπαίδευση, σίγουρα και την υγεία!

Λες και δεν μπορεί η αυτοδιοίκηση. Δεν μπορούν οι φορείς μας. Δεν μπορεί το κράτος μας! Έπρεπε να φέρουμε τους Γερμανούς που μας αγοράζουν και μας πουλάνε μέσα σε μία νύχτα.

Για ένα προϊόν που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Για ένα κλίμα, μια θάλασσα, έναν ουρανό και ένα φυσικό περιβάλλον που οι Γερμανοί δεν το βλέπουν ούτε στο όνειρο τους, εμείς τους βάλαμε να το πουλάνε λες και είναι δικό τους…

Ένα προμελετημένο σχέδιο υφαρπαγής των πάντων, με πρόθυμους υπηρέτες, που ξεκίνησε πριν την πτώχευση και την επέλαση των δανειστών και ολοκληρώνεται σταδιακά και σταθερά μέχρι της πλήρους υποτέλειας και εξάρτησης.