Το πρόστιμο των 300 ευρώ. Το γκαρσόνι και ο αστυφύλαξ των 30 την ημέρα

Δεν το χωρεί ο νους του ανθρώπου! Μπήκε ο αστυφύλακας στο εστιατόριο, γράπωσε το ένα από τα 7 γκαρσόνια (τα άλλα φορούσαν μάσκα) και του έβαλε 300 ευρώ πρόστιμο!

Στο γκαρσόνι που για να βγάλει 300 ευρώ  με τα λοκντάουν και την αναβροχιά θέλει έναν ολόκληρο μήνα!

Καλέ μου άνθρωπε, κύριε αστυφύλακα, εσύ δεν γνώρισες φτώχια;, εσύ δεν είσαι οικογενειάρχης; εσύ δεν ένοιωσες συμπόνια;

Ποιό ήταν το γκαρσόνι, όπου όλοι οι άλλοι του μαγαζιού καμιά δεκαριά γκαρσόνια και καταστηματάρχες ήταν εντάξει, και οι άλλοι που έτρωγαν δύο φορές εντάξει!

Ήταν δολοφόνος; ήταν ο παιδεραστής; ήταν ο ναρκέμπορος και τον βούτηξες, τον τύλιξες σε μια κόλλα χαρτί όπως της εποχή του χωροφύλακα και τον έστειλες στα αζήτητα;

Κύριε αστυφύλακα, εσύ δεν άκουσες πόσα εκατοντάδες δις οικονόμησε αυτός με τα εμβόλια; Δεν άκουσες το αλισβερίσι στις μάσκες και στα τεστ που τα πληρώνει ο κοσμάκης;

Και τι σου είπε δηλαδή κ. αστυφύλακα ο Πολάκης και όποιος Πολάκης εκείνη την ώρα ήταν εκεί; Να τον λυπηθείς σου είπε. Σου είπε ότι έβγαλε την μάσκα για να φάει ένα τυρί! Σου είπε ότι δεν θα σωθούν τα έσοδα του κράτους και οι διαταγές του για μια μάσκα!.

Και εσύ; ΟΧΙ. Παραφυλούσες έξω από το μαγαζί μέχρι να βγάλει κάποιος την μάσκα για να μπουκάρεις. Και μετά να τους τυλίξεις όλους ακόμα και τον Βουλευτή σε μια κόλλα!

Μάλιστα κάποιος βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε την αναφορά του αστυφύλακα!!!!…..  (αυτό χωρίς σχόλια)

Υ.Γ. Εμείς είμαστε ευτυχείς που ζούμε στην Κω! Εδώ τουλάχιστον οι αστυφύλακες μικροί και μεγάλοι είναι άνθρωποι με μυαλό. Είναι άνθρωποι. Ξέρουν ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του παράνομου ναρκωτικών, του κλεφτρονιού και του παραβάτη της μάσκας!