Γ. Χρυσούλας. Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου και οι στρατηγικοί επενδυτές

Την προεδρία του Ναυτικού μας Ομίλου έχει αναλάβει ένας εξαίρετος και δραστήριος άνθρωπος που έβαλε ως στόχο της ζωής του την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην θαλασσινή Κω!

Είναι ο Γιάννης Χρυσούλας, που όποιος τον γνωρίσει θα νοιώσει την αγάπη του, την βαθειά πίστη του και το πάθος του για την θάλασσα και τους νέους στα ναυταθλήματα.

Ο κ. Χρυσούλας σε μία συνέντευξη του στο “Ράδιο Έκφραση”, που ακούσαμε ηχογραφημένη, ανέφερε για τον μεγάλο στόχο της κατασκευής κολυμβητηρίου αλλά και προβλητών διευκόλυνσης των αθλητών και των σκαφών τους, μίλησε για τις αντιξοότητες και συμπληρώνοντας είπε τα ακόλουθα.

“Αντιλαμβάνομαι ότι στα 60 στρέμματα του σημερινού Ναυτικού ομίλου είναι αδύνατον να κατασκευαστεί κολυμβητήριο και άρα θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να εγκαταλείψουμε την ιδέα σε αυτό το σημείο.

Ένας αγωνιστής εγκαταλείπει. Ένας ονειροπόλος σβήνει τα όνειρα. Ένας ιδεαλιστής, χάνεται μπροστά στην κατάντια μιας χώρας που πάνω από τα όνειρα και το πάθος για τις νέες γενιές μας, έβαλε τα συμφέροντα των στρατηγικών επενδυτών!

Με το σχέδιο νόμου αυτής της Κυβέρνησης που βρίσκεται στη Βουλή για ψήφιση παρέχεται η δυνατότητα σε “στρατηγικούς επενδυτές” κατά παρέκκλιση των πολεοδομικών διατάξεων να μπορούν να εγκρίνουν με προεδρικά διατάγματα μεγαλύτερους συντελεστές δόμησης, μεγαλύτερη κάλυψη, μεγαλύτερο ύψος κτιρίων κ.ο.κ. Επίσης μπορεί να τους παραχωρούνται οι παραλίες και η θάλασσα και να κατασκευάζουν λιμένες, αλλά και να απαλλοτριώνουν διπλανά ιδιωτικά ακίνητα!.

Τα 60 στρέμματα του ναυτικού μας ομίλου. Ο αγωνιστής πρόεδρος του και τα όνειρα του. Τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Και οι στρατηγικοί επενδυτές. Διαλέγετε και παίρνετε. Ή μάλλον διαλέξαμε και πήραμε…..