Κύριοι του νοσοκομείου, που είναι οι 4 παθολόγοι

Έχουν περάσει μήνες ολόκληροι από τότε που εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μας ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής κ. Μαυροειδής.

Τολμούμε να γράψουμε ότι εκδιώχθηκε γιατί η παραίτηση του ήταν η ακραία λύση μιας εξαντλητικής εργασίας που μόνος σήκωνε το βάρος της εξ αιτίας των απαράδεκτων συνθηκών του νοσοκομείου και της μη ανταπόκρισης στα δραματικά αιτήματα του, λέγοντας κυριολεκτικά ότι δεν πάει άλλο.

Μας είπαν ότι συνταξιοδοτήθηκε προσπαθώντας να αποκρύψουν τις πραγματικές αιτίες και φυσικά όπως γίνεται πάντα μας προσέφεραν και μια θεαματική λύση.

Μας είπαν στις 13 Αυγούστου ότι λίαν συντόμως θα έχουμε στο νοσοκομείο μας δύο επικουρικούς και 2 ειδικευμένους Παθολόγους!

Μάλιστα προσέθεσαν ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την στελέχωση του νοσοκομείου, για το νέο νοσοκομείο και για το κέντρο υγείας της Αντιμάχειας!

Τέσσερις γιατροί στην παθολογική κλινική, που μάλιστα θα συνεπικουρούσαν και άλλοι που θα έρχονταν από την Ρόδο, και που μέχρι στιγμής είναι άφαντοι!

Αλήθεια κύριοι του νοσοκομείου, Ξέουμε ότι δεν ευθύνεστε εσείς, αλλά παραμένοντας εκεί γίνεσθε συνυπεύθυνοι για να μην πούμε ότι συμφωνείτε για την εγκατάλειψη του ΕΣΥ από την κυβέρνηση σας.

Και μια και λέμε για το νοσοκομείο, ας μας ενημερώσει κάποιος τι έγινε με εκείνη την έρευνα για τα οξυγόνα και το περίφημο “Σαμποτάζ” που σας έκανε να μην παραιτηθείτε….