Το οικόπεδο της Αεροπορίας και το έλλειμμα σοφίας στους ηγέτες

Πήραμε από κάτοικο της περιοχής Αγίου Παύλου την επιστολή που δημοσιεύουμε και την ευχαριστούμε.

 

“Αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι την ανάγκη να σας ξαναγράψω για το  πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή εξ αιτίας των λιγοστών χώρων να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα μας και επειδή βλέπω ότι το οικόπεδο της Αεροπορίας είναι τώρα ανοικτό και σταθμεύουν τα αυτοκίνητα.

Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι οι ηγέτες μας θα πρέπει να είναι σοφοί. Γιατί μόνο με σοφία μπορεί κάποιος να διοικήσει κόσμο. Αλλά δυστυχώς βλέποντας το άχρηστο οικόπεδο μπορώ να πω ότι ούτε ο υπουργός Άμυνας είναι σοφός, ούτε ο δήμαρχος που έχουμε.

Γιατί αν είχαν λίγη σοφία στο κεφάλι τους και βλέποντας τον κόσμο που πάει στο ΚΕΠ να εξυπηρετηθεί και δεν έχει που να παρκάρει και γνωρίζοντας από που και γιατί πήρε το οικόπεδο η αεροπορία και γιατί δεν έκανε ακόμα σπίτια των αεροπόρων μας,  αμέσως ο μεν υπουργός θα παραχωρούσε τον χώρο και αν αυτό δεν γίνονταν ο Δήμαρχος θα έκανε κατάληψη και ας τον πήγαιναν στα δικαστήρια.

Έπρεπε να φτάσουμε στην ξεδιάντροπη ενοικίαση για να φανεί δυστυχώς στα μάτια όλου του κόσμου ο υπουργός άρπαγας και  άκαρδος πράγμα που δεν θα το ήθελε και ο δήμαρχος υποτελής και δειλός πράγμα που και αυτός δεν θέλει.

Ο σοφός ηγέτης  είναι συμπαραστάτης του κόσμο στα προβλήματα του και κινητοποιεί τον κόσμο για το καλό του ίδιου του κόσμου.

Ευτυχώς κατανόησαν το λάθος τους και έστω και αργά δεν συνέχισαν. Τώρα περιμένουμε μια συμφωνία σοφών ανθρώπων ώστε ο Δήμος μας να φτιάξει το παρκινγκ μέχρι να κτιστούν τα σπίτια των ηρώων αεροπόρων μας.

Όσο για τον κ. Αβρίθη που τον άκουσα στο συμβούλιο να λέει για τους ήρωες της αεροπορίας μας υποστηρίζοντας την ενοικίαση του παρκινγκ για 20 χρόνια, αντί να απαιτήσει να κτιστούν τα σπίτια άμεσα, λυπάμαι για τις απόψεις του.

Δυστυχώς την ευαισθησία του λαού μας για την στήριξη των αεροπόρων μας, όπως έκανε το Βακουφ, την εξαργύρωναν με την ενοικίαση του ακινήτου….

Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου ως έχει, σας ευχαριστώ”