Ελλάς το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει. Ναι ρε! Ψηλά τα χέρια! Συλλαμβάνεστε

Κάποτε είχαμε και μάλιστα εμείς στην Κω τον αείμνηστο Καματερό με το νερό του. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια που μεγάλες εφημερίδες τον προέβαλλαν.

Μετά μας ήρθαν άλλοι. Ο Σώρος, οι Χρυσαυγίτες, οι ψευτογιατροί και σήμερα οι θεματοφύλακες!

Πήγαν λέει στον Γυμνασιάρχη ενός Γυμνασίου. Τον συνέλαβαν. Του έβαλαν χειροπέδες. Και τον προσήγαγαν σε αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της παραβίασης του Συντάγματος!.

Εάν αυτά τα γεγονότα δεν μας προβληματίζουν, αλλά χασκογελάμε με την υποτιθέμενη λολάγρα κάποιων συμπατριωτών μας, μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα και όχι εκείνοι.

Και όταν λέμε εμείς, εννοούμε τις ηγεσίες μας. τις πολιτικές. Τις πνευματικές, Τις επιστημονικές.  Αυτούς που μας έχουν οδηγήσει στον 21ο αιώνα να ομφαλοσκοπούμε, να ωχαδελφίζουμε, να είμαστε ο εαυτούλης μας.

Αυτούς που μας έμαθαν να σταματάμε το μάτι και το αυτί στα πρωινάδικα των τηλεοράσεων και στις οθόνες των τηλεφώνων. Που μας μετέτρεψαν σε άβουλα όργανα των δικών τους επιθυμιών.

Αυτούς που μετέτρεψαν τα αρχαιότερα κύτταρα της δημοκρατίας, τους Δήμους, από πηγή ζωής, έμπνευσης, πολιτισμού και δημοκρατίας σε καρικατούρες άλλων οργανοπαικτών.

Οι θεματοφύλακες είναι δημιούργημα αυτής της κοινωνίας που έφτιαξαν οι ηγεσίες. Και αν κάποιοι πρέπει να συλληφθούν και να απολογηθούν δεν είναι ο γυμνασιάρχης ή οι θεματοφύλακες, αλλά αυτοί που αφαίρεσαν από τον πολίτη και την κοινωνία στην οποία ζουν το δικαίωμα να σκέφτονται και να διαχειρίζονται την ζωή τους.

Αυτούς που φτάσαμε να τους παρακαλάμε να μας δώσουν την δική μας γη για να φτιάξουμε κολυμβητήριο και ναυτικό όμιλο για τα παιδιά μας και αυτοί μας γράφουν κανονικά.