Απίστευτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στα μνημόνια

Εντάξει! είπαμε να τρώμε ότι μας σερβίρουν. Είπαμε ότι είμαστε καλοί άνθρωποι και τους πιστεύουμε. Να είμαστε ευκολόπιστοι, αλλά και να μας φτύνουν κατάφατσα μέσα στη Βουλή πάει πολύ.

 

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης, Ναι! αυτός που σε μια νύχτα έκλεισε την ΕΡΤ και τους απέλυσε όλους! Ναι! Αυτός που κατάργησε με έναν νόμο τις Δημοτικές Αστυνομίες και έδιωξε τις καθαρίστριες των Υπουργείων!

Αυτός λοιπόν στην προσπάθεια του να αντιπαρατεθεί στον αρχηγό της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα του είπε το αδιανόητο “Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια!!!”

 

Ανερυθρίαστα οδηγούν την συζήτηση εκεί που θέλουν. Στα μνημόνια και στην καλύτερη διαχείριση τους! Ούτε ο Παπανδρέου που έφερε το ΔΝΤ, ούτε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τις λίστες Λαγκάρντ, τους κόφτες των καταθέσεων και το ξεπούλημα των Τραπεζών, αλλά ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη!!!

 

Ποιός ήταν ο χειρότερος διαχειριστής των μνημονίων, αντί να μας πει ποιοι μας πτώχευσαν. Ποιοί μας έκλεψαν. Ποιοί έθαψαν τις λίστες Λαγκάρντ και Παναμά! Ποιοί πολιτικοί πήραν μίζες από τον κ. Νοβάρτις!

 

Και εντάξει! Οι δανειστές μας την έστησαν! Εντάξει! Οι Γερμανοί μας οδήγησαν στην ομηρία! Αλλά όχι κ. Μητσοτάκη να βγάζουμε το άχτι μας για να σώσουμε την χώρα πάνω  στις καθαρίστριες των Υπουργείων! Στους μεροκαματιάρηδες!