Αμέτη, Μωχαμέτη να στείλουν τους νέους στα κολέγια. Πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη

Η αλήθεια όσο πικρή και αν είναι δεν μπορεί να κρυφτεί. Και αυτό που συμβαίνει με αυτή τη κυβέρνηση, δηλαδή την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι η ωμή πραγματικότητα που δεν κρύβεται με τίποτε.

Με τον νόμο των εισαγωγικών εξετάσεων, τον νόμο κόφτη, με την υποχρεωτική βάση στον βαθμό των εξετάσεων έστειλαν 30 χιλιάδες νέους και νέες στην αγκαλιά των κολεγιαρχών.

Πιο μπροστά με έναν άλλο νόμο που ευτυχώς το Συμβούλιο της Επικρατείας των ακύρωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξίσωσε τα πτυχία των Πανεπιστημίων μας με αυτά των κολεγίων για τους δασκάλους και καθηγητές!

Προχθές έγινε το εξής καταπληκτικό που το πήρε είδηση η αντιπολίτευση και ευτυχώς το απέσυραν από την ψήφιση του στην Βουλή.

Σε ένα άσχετο νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις το Υπουργείο Παιδείας με μια τροπολογία του τα μεσάνυχτα επιχείρησε να εξισώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα των φοιτητών του Δημόσιου Πανεπιστημίου με των κολεγίων!

Στην παράγραφο β΄ του 2ου άρθρου της τροπολογίας μπήκε η εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του γεωπόνου των κολεγίων τριετούς φοίτησης με τα πανεπιστημιακά τμήματα πενταετούς φοίτησης!!

Τελικά μετά από τις αντιδράσεις των βουλευτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απέσυρε την τροπολογία!!!