Δαυίδ Γερασκλής. “Τάλε κουάλε” του αρχηγού του

Εμφανίστηκε και πάλι με δελτίο τύπου μετά από μακράν απουσία και ίσως περίσκεψη ο κ. Δαυίδ Γερασκλής για να κατακεραυνώσει τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά  ως ψευδόμενο για τις ιαματικές πηγές.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε στα γνωστά επιχειρήματα αυτού και του αρχηγού του ότι δήθεν ο σημερινός Δήμαρχος κ. Νικηταράς στα δύο χρόνια της θητείας του δεν έπραξε κάτι καινούργιο και ότι τα έργα που προβάλει είναι όλα του Κυρίτση!

Φυσικά και δεν θα σταματήσουμε στην ανικανότητα των 9 χρόνων της θητείας τους και την τότε εγκατάλειψη των πηγών, σε σύγκριση με τα μόλις 2 χρόνια του κ. Νικηταρά.

Θα πούμε αυτό για το οποίο καταδικάστηκαν στην συνείδηση του λαού μας και για το οποίο μαυρίστηκαν στις εκλογές.

Για την αλαζονεία και την εκδικητικότητα τους!!!

Ο κ. Γερασκλής καταλήγοντας το δελτίο τύπου του, μας λέει με στόμφο και με νόημα, αλλά και επαίσχυντα ότι “ΌΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ”

Γνωρίζουμε την φράση. Εκατοντάδες συμπατριώτες μας μεταξύ των οποίων επώνυμοι, την έζησαν στο πετσί τους. Είδαν την κακία στα μάτια και στις καταθέσεις αυτού και των ομοίων του  Γνώρισαν τα όπλα της φυσικής και οικονομικής εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων της παράταξης Κυρίτση!!!

Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν. Δεν μπορεί να κρυφτεί η χαρά τους όταν κατεδάφιζαν τις πέργολες των συμπατριωτών μας. Δεν θα ξεχαστεί η αλαζονεία τους όταν κατέβαζαν το παντελόνι τους στον ηλικιωμένο ταξιτζή.

Αισθάνονται ηδονή όταν στέλνουν στον Εισαγγελέα τους αντιπάλους τους… Είναι τάλε κουάλε του αρχηγού τους..

(Δεν βάλαμε την φωτογραφία του αλλά το μέγα κατόρθωμα του με την τότε μαϊμού ανακύκλωση)