ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΦΡΟΙ: Σε 5 χρόνια το νέο νοσοκομείο θα είναι έτοιμο

Το διαβάσαμε και μείναμε με ανοικτό το στόμα. Ο κ. Ηλίας Χρυσόπουλος, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος τύπου του νοσοκομείου μας σε ερώτηση της αγαπητής μας δημοσιογράφου κ. Αυγούλη που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα “Σταθμός” απαντά ότι δεν ισχύει η άποψη του κ. Μαυροειδή, του καλού μας γιατρού, ότι το νέο νοσοκομείο ακόμα και αν ξεκινήσει η κατασκευή του τώρα δεν θα είναι έτοιμο πριν από το 2030 και προσέθεσε ότι:

“Πήραμε τις αποφάσεις, έχει ετοιμαστεί ο φάκελος και προωθείται προς το υπουργείο Υγείας και δεν νομίζω ότι θα πάρει πάνω από πέντε χρόνια να υλοποιηθεί”

Ευτυχώς όμως που είμαστε καχύποπτοι και καθίσαμε και διαβάσαμε όλη την συνέντευξη του φίλου μας Ηλία, για να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά!

Αντιγράφουμε λοιπόν τις απαντήσεις του σε κάποιες επίκαιρες ερωτήσεις της δημοσιογράφου που αφορούν την κατάσταση του σημερινού νοσοκομείου.

1. “Δυστυχώς, με το να κάθεσαι μέσα σε ένα γραφείο και να αιτείσαι θέσεις και κάλυψη θέσεων, δεν γίνεται δουλειά. Σηκώνεσαι και πας στην Αθήνα και λυπάμαι που θα το πω, πας και παρακαλάς, εκλιπαρείς να σου κάνουν το αυτονόητο. Δηλαδή ποιό; Να σου στείλουν δυο γιατρούς”.” Εγώ είμαι σχεδόν κάθε εβδομάδα στην Αθήνα”

2. “Θα μπορούσαν πραγματικά να δοθούν πάρα πολλά κίνητρα για τις προσλήψεις. Δυστυχώς όμως, δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός. Δηλαδή, η λύση είναι προκηρύξτε θέσεις; Ε, τις προκηρύξαμε και μετά τι έγινε”

3. “Κατά πάσα πιθανότητα ο παθολόγος θα έρθει από το νοσοκομείο της Ρόδου!” Και στο επιφώνημα της δημοσιογράφου ότι αυτές είναι μεσοβέζικες λύσεις απάντηση ο κ. Ηλίας  Το ξέρω, αλλά κοιτάξτε, όταν δεν έχεις λύση, παίρνεις τη μεσοβέζικη”

4.Και το καταπληκτικότερο είναι όταν η κ. Αυγούλη του υπενθύμισε ότι όταν ο κυβερνητικός Δυπεάρχης κ. Ροϊλός είδε το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας έβαλε τα κλάματα και ο φίλος Ηλίας απάντησε: “Ε καλά, όλοι βάζουν τα κλάματα, το θέμα είναι τι κάνουμε. Τέλος πάντων.”

Δηλαδή περιμένεις αγαπητέ φίλε και φίλε κ. Δήμαρχε νέο νοσοκομείο όταν αυτή η κυβέρνηση έχει μεσοβέζικες λύσεις, πρέπει να τους παρακαλάς για ένα γιατρό, δεν ιδρώνει το αυτί της και φυσικά κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα για την παλιοκατάσταση για την οποία είναι η ίδια υπεύθυνη….