Η κ. Βάσω Πη. Οι δηλητηριώδεις γλώσσες. Και τα κλεμμένα επιδοτούμενα πληροφοριακά προγράμματα

 Η αγαπητή μας κυρία Βάσω Πη ύστερα από μια βαθυστόχαστη ανάλυση κατά την οποία συμπεραίνει ότι μάλλον δεν κατάπιε την γλώσσα του ο κ. Νικηταράς γιατί αν την κατάπινε θα κινδύνευε να πάθει δηλητηρίαση, τον καταγγέλλει ότι έκλεψε το πρόγραμμα του Κυρίτση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών των συγκοινωνιών και είπε ότι είναι δικό του!

Προσπαθήσαμε να υπεισέλθουμε στην βαθύτερη σκέψη της κ. Πη για την δηλητηριώδη γλώσσα του Δημάρχου και το ευτύχημα που δεν την κατάπιε και τελικώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κάτι παραπάνω ξέρει η κ. Πη για να την γλυτώσει από την δηλητηρίαση ο Δήμαρχος.

Πήραμε λοιπόν τηλέφωνο τις υπηρεσίες του Δήμου και μάθαμε ότι το πρόγραμμα που έκλεψε ο κ. Νικηταράς από τον Κυρίτση και με “δόλιο” τρόπο όπως μας λέει η κ. Πη το παρουσίασε ως δικό του, ήταν πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από την δημαρχία Κυρίτση, όταν αντιδήμαρχος ήταν ο κ. Νικηταράς  και το έκλεψε η κ. Πη! 

Εδώ λοιπόν τίθεται ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Ποιός έχει δηλητηριώδη γλώσσα; Η κ. Πη που έκλεψε το πρόγραμμα από τους προηγούμενους και λέει ότι είναι δικό της ή ο κ. Νικηταράς που μας λέει η κ. Πη ότι το έκλεψε από αυτήν;

Ερευνώντας βαθύτερα την υπόθεση καταλήξαμε στην αλήθεια που η ίδια η κ. Βάσω Πη μας οδήγησε με το κείμενο και την καταγγελία της. Αναφέρει η κ. Πη ότι ο κ. Νικηταράς στην συγκεκριμένη περίπτωση της κλοπής του προγράμματος λειτούργησε με “δόλιο¨ τρόπο!

Η δηλητηριώδης γλώσσα δεν σχετίζεται με την συνέχιση ενός προγράμματος και ποιός το κάνει αλλά με την “δολιότητα” οικειοποίησης του!

‘Έλα όμως που επίσημη καταδίκη για “δολιότητα” με την βούλα του δικαστηρίου έχει μόνον η παράταξη της και όχι ο κ. Νικηταράς!  Της συνιστούμε λοιπόν να προσέχει την γλώσσα της, γιατί αν την καταπιεί σίγουρα θα δηλητηριαστεί γεγονός που κανένας μας δεν το επιθυμεί.