ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ: Ο κίνδυνος του κορονοϊού. Το κλείσιμο των καταστημάτων. Ο αρχισυντάκτης Άδωνης

Ζούμε σε καταστάσεις τρέλας. Μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο της λεγόμενης πανδημίας του κορονοϊού και βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο από εκεί που ξεκινήσαμε!

Σίγουρα δεν υπάρχει πρόταση και αντιμετώπιση. Γιατί εάν υπήρχε θα ξέραμε εδώ και καιρό τι έπρεπε να κάνουμε. Ή μάλλον δεν θα βρισκόμασταν στον τρίτο χρόνο. Η πανδημία θα είχε λήξει. Δεν θα υπήρχε ο φόβος. Όλα θα ήταν φυσιολογικά όπως πριν.

Ξεκινούν οι ειδήσεις και το πρώτο που λένε είναι ο χαμός που γίνεται στις άλλες χώρες!. Μετά μας δείχνουν τον ασθενή που δεν εμβολιάστηκε και γι’ αυτό πέθανε! Ύστερα αντί να μιλήσουν για την ακρίβεια μας ενημερώνουν για την παγκόσμια αύξηση του πετρελαίου! Και στο τέλος βγαίνει ο Άδωνης για να μας πείσει ότι το πρόβλημα είναι η ατομική ευθύνη και οι ανεμβολίαστοι!!!

Η ακρίβεια των αγαθών και οι καθηλωμένοι μισθοί δεν φταίνε που τα καταστήματα εστίασης υποφέρουν! Οι ανεμβολίαστοι φταίνε που απαγορεύεται να φάνε και να πιούν καφέ!

Η καθήλωση του δημόσιου συστήματος υγείας από την κυβέρνηση δεν φταίει! Οι ανεμβολίαστοι φταίνε που αρρωσταίνουν!

Οι τσαρλατάνοι και οι επιτήδειοι που παραπλανούν τον κόσμο για τα τσιπάκια στα εμβόλια φταίνε! Πιστέψετε τους πολιτικούς και τον Άδωνη!

Κανένας δεν μιλά για τον κορονοϊό που μπήκε για τα καλά στην ζωή μας. Ήδη η τρίτη δόση θα γίνει υποχρεωτική και σε λίγο θα έρθει και η τέταρτη και η πέμπτη δόση!

Και για την αντιμετώπιση του δεν χρειάζονται ούτε ειδικοί, ούτε απατεώνες, ούτε Άδωνες. ούτε αφορισμοί για τους ανεμβολίαστους Αλλά ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, δομημένο για να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις.

Το πρόβλημα στην χώρα μας δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά η ανικανότητα της αντιμετώπισης του και η πλύση του εγκεφάλου μας από τα κανάλια.