Μια είδηση που μας θυμίζει τους απατεώνες της ΑΕΠΙ και όσους την εξέθρεψαν

Διαβάσαμε ότι η Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη με έγγραφο της προς τον Γ.Γ. Πολιτισμού ζητά να εξετασθεί άμεσα η νομιμότητα χαρακτηρισμού ως νεωτέρου μνημείου και άρα να διασωθούν όλα τα κινητά και ακίνητα πράγματα της πτωχευμένης ΑΕΠΙ α.ε.

Δηλαδή να διασωθεί η συλλογή, που απαρτίζεται από δίσκους, μήτρες ηχογραφήσεων, παρτιτούρες, cd, dvd, που στεγάζονται στο υπόγειο του κτιρίου στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο εν είδη “Μουσείου”

Μάλιστα άνθρωποι που εργάστηκαν στην εταιρεία συγχαίρουν την Υπουργό για την πρωτοβουλία της αφού όπως λένε ένα κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού που είναι όλο αυτό το πολύτιμο αρχείο μόνο έτσι θα παραμείνει πλήρες και δεν θα κατακερματιστεί και ξεπουληθεί!

Εμείς φυσικά θα συμφωνήσουμε και μάλιστα θα λέγαμε ότι η Ελληνική Πολιτεία από το 2017, την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε την απάτη, θα έπρεπε όλο αυτό το αρχείο να περιέλθει ως μουσείο στην ιδιοκτησία των απανταχού ιδιοκτητών καφέ, μπαρ, κέντρων διασκέδασης. Των ανθρώπων δηλαδή που εξευτέλιζε στα δικαστήρια και έγδυνε κυριολεκτικά η μαφία της ΑΕΠΙ α.ε.

Και θα προσθέταμε ότι στην όψη του κτιρίου της που βρίσκεται στο Μαρούσι να έγραφε: ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Μια απάτη σε βάρος των πολιτών που προστάτευαν και συντηρούσαν επί χρόνια οι κυβερνώντες μεταξύ των οποίων και η τότε Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού η κ. Μενδώνη αλλά και οι υπάλληλοι της ΑΕΠΙ που σήμερα την συγχαίρουν