Κως: Για να μην ζήσουμε αυτά που περιγράφει ο Δήμαρχος στην Βόρεια Εύβοια

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλκώντας στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ περιγράφει την κατάσταση μετά τις προχθεσινές πλημμύρες

«Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο»

«Μετά την καταστροφική φωτιά, ήρθε η καταστροφική πλημμύρα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, παραλία Αγίας Άννας, παραλία Αχλαδίου, έχουν καταστραφεί. Τα ποτάμια μπήκαν μέσα στα σπίτια. Η παραλία Αχλαδίου έχει μετατραπεί σε απέραντο ποτάμι. Έχουν κοπεί οι συνδέσεις σε όλα τα χωριά. Η κατάσταση είναι δραματική. Μέσα στο χωριό έχει φύγει ένα βουνό ολόκληρο. Έχουμε εκατοντάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια», είπε ο δήμαρχος Μαντουδίου και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να δούμε εάν οι άνθρωποι είναι καλά. Είναι τρομερή η κατάσταση, δεν την έχουν ξαναδεί τα μάτια μου τέτοια κατάσταση, ούτε με τη φωτιά είχαμε δει τέτοιο τραγικό γεγονός».

Η προϊσταμένη της Δασικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου μας προειδοποίησε. Με έναν υπάλληλο στην Κω και με 60 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο για όλη την Δωδεκάνησο, με μαθηματικά ακρίβεια είναι βέβαιο ότι το δάσος πάνω από την πόλη θα καταστραφεί!

Και τότε θα δούμε να συμβαίνουν και όλα όσα περιγράφει συντετριμμένος ο Δήμαρχος Μαντουδίου, αλλά για την πόλη μας!. Για να μην πούμε τι μπορεί να συμβεί στην Ζιά!