Αξιολόγηση καθηγητών και δασκάλων. Όλοι, μας δουλεύουν κανονικά

Η κ. Κεραμέως υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβάλλει την αξιολόγηση στις σχολικές μονάδες.

 

Σίγουρα η αξιολόγηση δεν πρόκειται να γίνει με μέτρο σύγκρισης την απόδοση της κυβέρνησης στην στήριξη που παρέχει στην δημόσια εκπαίδευση, στην κατάσταση των σχολικών μονάδων, στους μισθούς των εκπαιδευτικών και  στους ωρομίσθιους.

 

Τα κριτήρια απέχουν από την μάθηση και την απόδοση όσο η γη από τον ήλιο!   Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Εκτός και αν βάλουν στην βαθμολογία το έτος  γέννησης του δασκάλου, το ύψος, το βάρος και ενδεχόμενα και το κάλλος!

 

Αυτή η κυβέρνηση μας δουλεύει! Η μάθηση από την πρώτη δημοτικού για να μην πούμε στα νηπιαγωγεία βρίσκεται στα φροντιστήρια!

 

Οι γονείς μέχρι τις 10 το βράδυ τρέχουν με τα παιδιά τους από φροντιστήριο σε φροντιστήριο και από γυμναστήριο σε σχολές μουσικής και η κυρία Κεραμέως ζητά να αξιολογηθούν οι καθηγητές και οι επιδόσεις τους στα σχολεία!

 

Και κανένας, μα κανένας, από τα συστημικά κόμματα δεν τολμά!

 

Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που λειτουργούν φροντιστήρια! Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που οι μαθητές και οι γονείς τρέχουν από φροντιστήριο σε φροντιστήριο από τις  2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ!

 

Και δεν βρίσκεται ένας Ηρακλής να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία! Από τότε που υπήρξε ο αείμνηστος Γεννηματάς και ο Ανδρέας με το ΕΣΥ, κανένας δεν υπάρχει που μέσα σε μια νύχτα θα καταργήσει τα φροντιστήρια και το μαύρο χρήμα!

 

Και ο ΣΥΡΙΖΑ; οι άλλοι;  Με και αυτοί παίζουν μέσα στο σύστημα, δεν τολμούν….   

 

Είναι πολλά τα λεφτά σου λένε οι πολιτικοί. Οι πολιτικοί που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους ότι τα λεφτά της παραπαιδείας που πληρώνουν οι γονείς από την τσέπη τους είναι περισσότερα και από αυτά που δίνει το κράτος στην δημόσια!!!

 

Τώρα μάλιστα με την κ. Κεραμέως ανθίζουν και τα κολέγια…