Οι ακροδεξιοί, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και το σύστημα

Τελευταία παρακολουθούμε από τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης ένα παράδοξο. Την ανάδειξη των εκτρόπων των φασιστικών ομάδων που κινούνται κυρίως γύρω από τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια!

 

Των ομάδων και των μελών της Χρυσής Αυγής που πρωτοστάτησαν στο Μακεδονικό, που κινούνται προκλητικά κατά των προσφύγων και των μεταναστών!

 

Η ακροδεξιά λοιπόν που ξύπνησε και πάλι και προκαλεί μέσα σε μια κοινωνία που όπως μας λένε διέπεται από τα δημοκρατικά αισθήματα και προοδεύει με την σημερινή δημοκρατική κυβέρνηση!

 

Αυτό θέλουν να μας πουν τα κυβερνητικά κανάλια που εμφανίζονται ως διώκτες των ακροδεξιών στοιχείων!

 

Εμφανίζονται ως διώκτες των ακραίων,  αυτοί που με μελετημένο σχέδιο οδηγούν ένα λαό στην πολιτιστική, πνευματική και πολιτική φτώχια. Που η χειραγώγηση του λαού είναι εμφανής σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα!

 

Μην νομίζουν κάποιοι ότι τα ελεγχόμενα από τους νταβατζήδες, όπως τους χαρακτήρισε ο Καραμανλής, μέσα ενημέρωσης, ότι νοιάζονται για τις αποσπασματικές δράσεις της ακροδεξιάς.

 

Μην νομίζουν κάποιοι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της και στην προτεραιότητα της την ανύψωση του πνευματικού και πολιτισμικού  επιπέδου του λαού μας!

 

Η διαχείριση και το βόλεμα είναι αυτό που την ενδιαφέρει με σκοπό και μοναδικό στόχο να αφαιρέσει από την κοινωνία ιδανικά και πανανθρώπινες αρχές.

 

Το σύστημα που θέλει τον πολίτη άβουλο όργανο με μοναδικό ενδιαφέρον την επιβίωση, την καλοπέραση, τον εαυτό του και την οικογένεια του. 

 

Το σύστημα που τακτοποίησε την χωρίς επαναστάσεις υποταγή μας στους δανειστές. Την αφαίρεση καθοριστικών στοιχείων της εθνικής μας κυριαρχίας. Το ξεπούλημα της περιουσίας μας. Το νταβαζιλίκι.

 

Ένα σύστημα που μπαίνει βαθιά μέσα στο μυαλό μας και αλλοτριώνει τις συνειδήσεις και τα ελεύθερα πνεύματα. Που χειραγωγεί τον λαό, όπως λέει ο συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης, με την άσκηση βίας και φόβου, με συμπλέγματα ενοχής ότι φταίμε όλοι! Με την χειραγώγηση όλων των θεσμών της κοινωνικής λειτουργίας της αστικής δημοκρατίας, του ραδιοτηλεοπτικού και του έντυπου ειδησεογραφικού τύπου, του συνδικαλισμού, της Δικαιοσύνης!!!