Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Κάτι δεν τους πάει καλά και παραφέρονται

Διαβάσαμε μια ανακοίνωση του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου που αφορούσε τα εσωτερικά της παράταξης του κ. Γλυνού και πραγματικά δεν βγάλαμε νόημα.

Ο κ. Χατζημάρκος κατηγορεί τον κ. Γλυνό γιατί σε μια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όρισε ως εισηγητή και αντικαταστάτη του τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης τον κ. Κανταρζή!

Η μάσκα έπεσε λέει ο κ. Χατζημάρκος. Υποστηρίζει ότι ο κ. Γλυνός ταυτίζεται με τον κ. Κανταρζή και τις ανάρμοστες συμπεριφορές του που προσβάλουν ακόμα και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης!

Ότι ο κ. Γλυνός προσφέρει άσυλο στον κ. Κανταρζή και μάλιστα τον επιβραβεύει! Και συμπληρώνει και πολλά άλλα που φυσικά αφορούν την παράταξη του κ. Γλυνού και τον ίδιο τον ηγέτη της!

Εμείς που γνωρίζουμε τον ήπιο πολιτικό και δημοκρατικό χαρακτήρα του κ. Γλυνού και φυσικά τις πολιτικές εξάρσεις του κ. Κανταρζή όταν έχει δίκιο, θεωρούμε ότι μάλλον ο κ. Χατζημάρκος δεν επιθυμεί την αυστηρή κριτική, αλλά τους ανθρώπους που κουτουνούν το κεφάλι τους.

Όμως ευτυχώς το δημοκρατικό μας πολίτευμα καθόρισε με ακρίβεια τον ελεγκτικό ρόλο της αντιπολίτευσης που όταν κατά την άποψη της αδικείται ο τόπος θα πρέπει να είναι πολύ σκληρή και αυστηρή.

Αυτό μάλλον δεν το επιθυμεί ο κ. Χατζημάρκος. Άλλωστε η μόστρα είναι αυτή που δεν πρέπει να χαλάσει, γιατί από έργα ακόμα και οι δημοσκοπήσεις  τους διαψεύδουν…