Ελλάς Γαλλία Συμμαχία: Το θέατρο του παραλόγου

Όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν για το χρήμα και τελειώνουν όταν στερέψει. Αυτός που θα το αμφισβητήσει μάλλον δεν έχει διαβάσει την ιστορία.

 

Οι εθνικές και θρησκευτικές διαφορές είναι οι αφορμές. Και αυτοί που επιδιώκουν τους πολέμους δεν είναι άλλοι από τις βιομηχανίες των οπλικών συστημάτων που στήνουν και αναζωπυρώνουν με πολλούς τρόπους αυτές τις θρησκευτικές και εθνικές διαφορές.

 

Τελευταία στην πατρίδα μας ζούμε την κούρσα των εξοπλισμών που ξεκίνησε και εδώ και στην Τουρκία από την ένταση στις θαλάσσιες ζώνες των πετρελαιοφόρων υποτίθεται κοιτασμάτων!

 

Κοιτασμάτων που στο τέλος και αν υπάρξουν, θα τα εκμεταλλευτούν και αυτά οι πολυεθνικές των ισχυρών. Πέρα από το ότι οι ίδιοι ξεκίνησαν και την χρηματοδότηση της πράσινης ανάπτυξης με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!!

 

Και εδώ είναι που παίζεται το παιχνίδι του παραλόγου!

 

Τσακώνονται δύο κράτη που είναι ενταγμένα στην ίδια αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ!!. Λες και δεν μπορούσαν οι μεγάλοι του ΝΑΤΟ να επιβάλουν την ευταξία στην περιοχή!

 

Δύο κράτη στην ίδια συμμαχία που το ένα στρέφεται για εξοπλισμούς στην Γαλλία και το άλλο στην Γερμανία της ίδιας συμμαχίας! Μάλιστα το ένα έχει το κουράγιο και λοξοκοιτάζει και σε ξένους…

 

Δύο κράτη μέσα στον ΟΗΕ, τον οργανισμό που υποτίθεται ότι διαφυλάσσει την ειρήνη στον κόσμο και με τους 7 ισχυρούς των μόνιμων αντιπροσώπων να διαγωνίζονται ποιός θα πουλήσει περισσότερα όπλα και στα δύο κράτη!!

 

Ελλάς Γαλλία Συμμαχία!!!  Έχασαν τα 40 δισεκατομμυριάκια από την Αυστραλία και πήραν τα 10 από την Ελλάδα για να μας προστατέψουν από τον γείτονα!!

 

Γιατί: Αλήθεια σε τι διαφέρουν οι προστάτες της νύχτας; Μα φυσικά και διαφέρουν. Οι μεν δουλεύουν την νύχτα, ενώ οι άλλοι στο φως της ημέρας και μάλιστα με όλα τα κανάλια της ενημέρωσης δίπλα τους.