Κυρίτσης. Καταπληκτική ικανότητα να αποδίδει τα δικά του κοσμητικά επίθετα στους αντιπάλους

Είναι γνωστό ότι κατά καιρούς οι άνθρωποι αποδίδουν τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις αναποδιές των συνανθρώπων τους με διάφορα κοσμητικά επίθετα, όπως “αγάθα”, “πονήρα”, “ψευτάκος”, “γλύφτης”, “απάτη”, “φάτσα”  και πολλά άλλα.

Τις περισσότερες φορές τα επίθετα αυτά ξεκινούν από την εμπειρία των ανθρώπων στην ζωή ή τα αποδίδουν κάποιοι που επιθυμούν να υποτιμήσουν ή να ωραιοποιήσουν τον συνάνθρωπο τους.

Όμως εκείνο που έχει σημασία είναι η αντικειμενικότητα του κοσμητικού επιθέτου για την οποία αποφαίνεται μόνο μια δικαστική απόφαση! Εάν καταδικαστείς για κλοπή τότε είσαι με την σφραγίδα κλέφτης, κλεφτάκος, ή κλέφταρος ανάλογα με το ποσό! Εάν καταδικαστείς για ψέματα τότε όντως είσαι με την σφραγίδα ψεύτης, ψευτάκος, ψεύταρος….

Μας λέει λοιπόν ο Κυρίτσης στην τελευταία ανακοίνωση του ότι ο κ. Νικηταράς χαρακτηρίζεται ως ψεύτης, υβριστής και λασπολόγος! 

Και εμείς αναρωτιόμαστε εάν είναι προσωπική του άποψη πράγμα που δεν μας νοιάζει ή εάν έχει την σφραγίδα ενός δικαστηρίου!

Απ΄ότι γνωρίζουμε ο κ. Νικηταράς ουδέποτε έχει καταδικαστεί  για παρόμοια αδικήματα.

Αντίθετα από ότι γνωρίζουμε ψέματα είπε η παράταξη του Κυρίτση και το παραδέχτηκαν με σφραγίδα του δικαστηρίου οι ψεύτες!

Απ’ ότι γνωρίζουμε συκοφάντες και υβριστές είναι στην παράταξη του και μάλιστα με την σφραγίδα του Δικαστηρίου!

Απ΄ ότι γνωρίζουμε δόλιοι είναι στην παράταξη του και μάλιστα με την σφραγίδα του Δικαστηρίου!

Ακριβώς για αυτούς τους σοβαρούς λόγους απόδοσης κοσμητικών επιθέτων ο θυμόσοφος λαός μας έλεγε ” είπε ο γάδαρος τον πετεινό κεφάλα”