Νοσοκομείο Κω: Αντί γιατρούς θα φέρουν ντετέκτιβ και ξεματιάστρες

Πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή φίλου που διακωμωδεί την κατάσταση του νοσοκομείου μας. Εμείς φίλε όπως και εσύ θέλουμε ένα καλό νοσοκομείο. Αυτοί που δεν το θέλουν είναι γνωστοί και μπροστά μας. Δεν χρειάζεται ντετέκτιβ και εισαγγελέας να ψάξει.

“Αγαπητοί φίλοι, με το δημοσίευμα σας για την συνέντευξη του κ. Χρυσόπουλου στο ραδιόφωνο που την άκουσα και εγώ φοβάμαι ότι στο νοσοκομείο γίνονται πράμματα και θάμματα και θέλει άλλη αντιμετώπιση!

Ειδοποιεί κάποιος γραπτά τον Υπουργό ότι στο νοσοκομείο μας άδειασαν οι φιάλες οξυγόνου. Ρώτησαν τον υπεύθυνο που τους είπε ότι οι άδειες είναι μόνο 11 και ξαφνικά την επομένη βρέθηκε ότι ήταν όλες άδειες, και οι 51!

Προσλαμβάνουν έναν γιατρό ουρολόγο και πάνω που θα έρχονταν το ακύρωσε γιατί τάχα μου τον πήρε τηλέφωνο ένα μέλος του Δ.Σ. και του είπε που πας! Φώναξαν το μέλος και το ρώτησαν και αυτός δεν είχε ιδέα!

Τους φωνάζει ένας γιατρός ότι δεν πάει άλλο και αυτοί τον καλούν σε απολογία και στην ουσία τον διώχνουν!

Αποφασίζουν μόνοι τους να βάλλουν μέσα στο οφθαλμιατρείο μια πλακέτα και στο τέλος κοτσάρουν μια τεράστια μαρμάρινη πλάκα στην είσοδο!

Γίνεται το έλα να δεις με την μεταφορά των φιαλών από την Κάλυμνο και στο τέλος θα φταίει ο Λιμενάρχης!

Για πια δολιοφθορά μιλάνε μόνο. Εδώ πρόκειται και για μεγάλη γρουσουζιά, για να μην πούμε ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι τους μάτιασαν!

Καλά έκανε ο κ. Χρυσόπουλος που δεν παραιτείται. Έτσι και αλλιώς γιατροί δεν πρόκειται να έρθουν. Τουλάχιστον ας φέρει ντετέκτιβ και ξεματιάστρες!

Σας ευχαριστώ ελπίζοντας να το δημοσιεύσετε”