Γερμανία: Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας

Το Ταμείο Ανάκαμψης έχει για την Ελλάδα κοντά στα 32 δις ευρώ χρήματα που προέρχονται από την Ε.Ε. με το μεγαλύτερο ποσοστό ως δάνειο!

Είναι αυτό που σε μεγάλο ποσοστό θα δοθεί για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης με την μείωση των ορυκτών καυσίμων.  Δηλαδή θα το πάρουν 5-6 μεγάλες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μεταξύ των άλλων έργων που έχουν προγραμματισθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι και τα 8 νέα νοσοκομεία που θα γίνουν με την σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αλλά και το εξής καταπληκτικό.

Δίνουν στην ΦΡΑΠΟΡΤ, δηλαδή την γερμανική εταιρία που πήρε τα αεροδρόμια μας με την υποχρέωση να επενδύσει 400 εκατομμύρια για την αναβάθμιση τους, εκ των οπο΄πιων τα περισσότερα ήταν δάνεια από τις τράπεζες που σώσαμε εμείς με τα δικά μας χρήματα, άλλα 132 εκατομμύρια από το Ταμείο Ανάκαμψης για την κατασκευή έργων!

Και επειδή θα μας κακοφαίνονταν αυτή η χειρονομία, τα έργα τα ονόμασαν έργα για την ασφάλεια των πτήσεων σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της Ε.Ε.!!!

Πήραν τα αεροδρόμια, τους δανείσαμε για να τα φτιάξουν και από πάνω τους δίνουμε και μπόνους 132 εκατομμύρια! Και όλα αυτά γιατί κάποιοι στις κυβερνήσεις πτώχευσαν τις δημόσιες υπηρεσίες  και επιχειρήσεις, όπως την Ολυμπιακή και την ΥΠΑ, και μαζί με αυτές πτώχευσαν και όλους εμάς.

Και η πλάκα είναι ότι έρχονται τώρα να μας σώσουν…