Δαυίδ Γερασκλής. Ο εξ απορρήτων του Θεού μετά τον Θεό επανεμφανίστηκε με βαρύγδουπες δηλώσεις

Εάν πάρουμε σοβαρά τα όσα έγραψε σε μια τελευταία ανακοίνωση του ο κ. Γερασκλής, ο πάλαι ποτέ αντιδήμαρχος του Κυρίτση και εκ των στενών μυστικοσυμβούλων του, θα πιστεύατε ότι τον θεωρούμε και πολύ σοβαρό!

 

Αλλά τα πράγματα είναι μάλλον αστεία και φανερώνουν το βάθος της πολιτικής ένδειας τους.

 

Δύο χρόνια μας λέει ότι η Κως έχει επιστρέψει σε ένα γκρίζο παρελθόν! Ντρέπεται να μας πει ότι το παρελθόν τους ήταν μαύρο!

 

Δύο φορές έχουν καταδικαστεί για συκοφαντική εξύβριση και μία για δολιότητα και ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα ρεζιλίκια τους! Ακόμα και ο πρόεδρος τους, του δημοτικού τους συμβουλίου, παραδέχτηκε εγγράφως ότι ψευδώς κατήγγειλε τους προηγούμενους!

 

Μας λέει για τα κατορθώματα του στην προστασία των παραλιών και αποσιωπά ότι η Επιτροπή Λιμένων του Κράτους με εκπροσώπους 9 υπουργείων επέστρεψε πίσω ως ακατάλληλη την μελέτη του δικού του καθηγητή!

 

Μας μιλά για έργα και ξέχασε να μας πει για την θλιβερή μελέτη της κατασκευής νέου λιμανιού στην άλλη άκρη της Κω, πέρα από το Μαστιχάρι, μπροστά στον βοριά!

 

Και φυσικά μας λέει για τα κατορθώματα τους στην παραλία της Β. Γεωργίου όπου ένα τοιχίο ξεπέρασε και το γεφύρι της Άρτας που  ολημερίς το κτίζανε, την νύχτα γκρεμιζόταν!! Το έπαιρνε η θάλασσα!!

 

“Ψεύτες και άθλιοι” λέει στην ανακοίνωση του ότι είναι οι σημερινοί και μόλις προχθές η παράταξη του με τον κ. Αντώνη Κρητικό υπέγραψε δήλωση ότι είναι ψεύτες όταν έλεγαν ότι οι προηγούμενοι κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τον Δήμο!!!

 

Τελικά είχαν δίκιο οι πρόγονοι μας για τις παρέες που μας έλεγαν ότι “όμοιος ομοίω αεί πελάζει”… Ή κατά το κοινώς λεγόμενο: Τάλε κουάλε….

Η φωτογραφία με τους χρωματιστούς κάδους μπήκε για να μην ξεχνάμε την μοναδική σε όλη την Ελλάδα ανακύκλωση του