Απίστευτα πράγματα στην Περιφέρεια. Δεν αντέχουν την κριτική και ειρωνεύονται

Βγήκε σύσσωμη η αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και κατήγγειλε τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο ότι μοίρασε στα μέλη της δικής του Αναπτυξιακής Εταιρείας χρεωστικές κάρτες!!!

Δηλαδή τους έδωσε την δυνατότητα να ξοδεύουν χρήματα μιας εταιρείας του δημόσιου τομέα χωρίς να δίνουν λογαριασμό στον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου!

Φυσικά και η πράξη του ήταν νόμιμη. Αλλά υπάρχει και το ηθικό σκέλος! Και η αντιπολίτευση με τον κ. Γλυνό όφειλε να στηλιτεύσει την ενέργεια.

Ε! λοιπόν, με ένα καταπληκτικό κατεβατό ειρωνειών και απίστευτων κοσμητικών επιθέτων απάντησε η Περιφέρεια χωρίς να αναφέρεται στο γεγονός και μάλιστα προς το τέλος με υπονοούμενα κατηγορεί τον κ. Γλυνό για τις δικές του άμισθες θέσεις  στον Δήμο!!!

Και τι δεν του είπε: Ότι έχει κρυφό αρραβώνα με τον ΣΥΡΙΖΑ! ότι στελεχώνεται με δημοσιογραφικούς συγκυβερνήτες! Ότι αυτογελοιοποιείται και είναι μαριονέτα!

 Δεν τον εμπόδισε μας λέει ο κ. Χατζημάρκος, να δώσει τις ευλογίες του στη λάσπη, στη συκοφαντία, στην ψευδολογία, στις εμμονικές συμπεριφορές  των εξωθεσμικών  παραγόντων που έχουν  πνίξει την πολιτική ζωή του τόπου στη δυσοσμία των λυμάτων της δημοσιογραφικής αθλιότητας και ανηθικότητας. Όλα τα είπε αλλά, αλλά αυτό που αφορά τις χρεωστικές κάρτες των στενών συνεργατών του στην αναπτυξιακή εταιρεία της Περιφέρειας το ξέχασε…