Αφού μας πτώχευσαν, αφού μας πήραν και τα σώβρακα, τώρα μας χαϊδεύουν

Προχθές στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός της χώρας ευτυχής όπως φαίνονταν για την εξέλιξη της οικονομίας και την πρόοδο της χώρας εξήγγειλε μέτρα, στοχεύοντας ιδίως στους νέους!

Το ότι τα βασικά αγαθά τους τελευταίους μήνες αυξήθηκαν κατά 12%, η ΔΕΗ και το ρεύμα ανεβαίνουν την ανηφόρα, το ότι έχει καεί η μισή Ελλάδα και το σπουδαιότερο το ότι ξεπουλιούνται ένα, ένα όλα τα ασημικά που απέκτησε ο λαός μας με θυσίες και στερήσεις το πέρασαν τα κυβερνητικά κανάλια στο ντούκου!

Και επειδή οι πολίτες ξεχνούν, και βλέπουν μόνο το σήμερα, εμείς οφείλουμε τακτικά να τους υπενθυμίζουμε ότι αυτοί που τώρα μας χαϊδεύουν τα αυτιά είναι οι ίδιοι που μας πτώχευσαν και μας πήραν και τα σώβρακα το 2010!

Στο τέλος της τετραετίας μας είπε ο κ. πρωθυπουργός θα έρθει η στιγμή που θα συγκριθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την σημερινή. Τότε μας είπε θα σφάξουμε τις γαλοπούλες!!

Έλα όμως που οι παχιές γαλοπούλες έχουν ήδη πουληθεί στους δανειστές και στους “επενδυτές” και τις ξεκοκαλίζουν και στο τέλος της τετραετίας αυτό που θα έχει μείνει για σφάξιμο θα είναι ο λαουμτζίκος.

Τον ακούσατε να μιλάει για τους Δήμους και την αυτοδιοίκηση; Τον ακούσατε να λέει ότι οι Δήμου θα διαχειριστούν τα οικόπεδο του δημοσίου; Τον ακούσατε να λέει για την ισχυροποίηση και την αυτοτέλεια των Δήμων;

Και ας ήταν από κάτω, σε αυτό το πανηγύρι όλοι οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες. Οι περισσότεροι ίσως θα χειροκροτούσαν κιόλας!

Θα σας σώσω μας είπε!! Και ας μας λένε οι πατεράδες μας ότι αν δεν μπορείς να ξυστείς μόνος σου μην περιμένεις από τους άλλους να σε ξύσουν..