Πάει και η ΔΕΗ. Και ύστερα σου τάσουν νέα νοσοκομεία, ναυτικούς ομίλους και δημόσια υγεία και παιδεία

Μόλις πριν από μία εβδομάδα παρέδωσαν την επικουρική ασφάλεια στα αρπακτικά των τραπεζών και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!  80 δις θα στοιχίσει στον λαό μας ο νόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αυτοί μας λένε ότι θα είναι ένας κουμπαράς για τους νέους ασφαλισμένους που κάθε ημέρα θα μπορούν να βλέπουν τι έχει μέσα!!!!

40 χιλιάδες νέα παιδιά πριν από είκοσι ημέρες τα έστειλαν στην αγκαλιά των κολεγιαρχών της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Λες και δεν μπορούσε να πάρει το Μαθηματικό της Σάμου 100 παιδιά αντί τα 4 πέρασαν φέτος. Λες και η πανεπιστημιακή μόρφωση εξαρτάται από την απόδοση των εξετάσεων μιας ώρας και όχι από την θέληση για μάθηση!!!

Στην δημόσια υγεία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και βρίσκονται μπροστά μας. Ο εξαίρετος γιατρός μας κ. Μαυροειδής γίνεται ιδιώτης γιατρός και το νοσοκομείο μας παραπαίει!!! Είναι μόνο για τον πυρετό και τις γρατσουνιές…

Τα ασημικά του κράτους μας ένα, ένα, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα έβγαλε στο σφυρί.

Και ύστερα ψάχνεις να βρεις γιατί το ρεύμα πήγε στα ύψη. Λες και δεν ξέρουμε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους επενδυτές είναι το κέρδος. Απελευθέρωσαν την αγορά

του ρεύματος και αντί με τον ανταγωνισμό το ρεύμα να φτηνύνει, γίνεται ποιό ακριβό.

Και τώρα πουλάνε και την ΔΕΔΔΗΕ. Δηλαδή τα δίκτυα διανομής. Αυτά που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με αίμα για να εξηλεκτριστεί η χώρα. Που πάνω σε αυτά έδωσαν την ζωή τους χιλιάδες εναερίτες και κάποιοι την έχασαν.

Ιδιώτες λοιπόν επενδυτές σε μια χώρα όπου ο καπιταλισμός είναι ληστρικός.. Δεν είμαστε καλά!