Κυρίτσης και Νικηταράς! Ο κόρακας και η αλεπού!. Τελικά ξέρουμε ποιός έκανε κρα κρα κρα

Ο Αίσωπος ήταν ανεπανάληπτος και οι ιστορίες του είναι διαχρονικές.

Είχε μας λέει στο στόμα του ο κόρακας ένα κομμάτι κρέας, που το έκλεψε από τον νοικοκύρη, έτοιμος να το φάει και από κάτω η αλεπού που πεινούσε τον κολάκευε για την ωραία φωνή που είχε και πόσο ωραία τραγουδούσε. Και ο κόρακας γοητευμένος από την κολακεία ανοίγει το στόμα του, φωνάζει κρα κρα κρα και του πέφτει το κρέας που το παίρνει η αλεπού και το τρώει!

Ο Κυρίτσης έκανε λάθος στην τελευταία ανακοίνωση του, που παρομοίασε τον κ. Νικηταρά με κόρακα που του έκλεψε το έργο της επέκτασης του βιολογικού, το οποίο όπως μας λέει το ετοίμασε ο ίδιος και έρχεται τώρα ο κ. Νικηταράς και λέει ότι είναι δικό του!

Ο Αίσωπος όμως μας λέει άλλα με την αυθεντική ιστορία του για τον κόρακα και την αλεπού.

Μας λέει ότι πήγε ο βουλευτής Καματερός και έδωσε στον Κυρίτση την επέκταση του βιολογικού και εκείνος χαίρονταν που θα τον φτιάξει!

Αλλά η πονηρή αλεπού ο κ. Νικηταράς τον άφηνε με την εντύπωση ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ότι δεν έχει αντίπαλο και ο Κυρίτσης χόρευε και τραγουδούσε ξένοιαστος!

Και στο τέλος η διασκέδαση με τα ωραία τραγούδια και τα ταξίδια ήταν το κρα κρα κρα του κόρακα Κυρίτση, με αποτέλεσμα η αλεπού Νικηταράς να του πάρει όχι μόνο τον βιολογικό αλλά και όλη τη δημαρχία.