Αλήθεια που πάνε τα λεφτά του Δήμου και δεν το γνωρίζει ο Κυρίτσης;

Έβγαλε ένα δελτίο τύπου ο Κυρίτσης (θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) και ούτε λίγο, ούτε πολύ μας ρωτά που πάνε τα λεφτά του Δήμου μας!

Και μάλιστα για να τεκμηριώσει την ερώτηση του μας ενημερώνει ότι ο Δήμος έχει να πληρώσει ενοίκιο στο Βακούφ ενός έτους για το σχολείο του Πλατανίου!! Και εξ αυτού συμπεραίνει ότι τα λεφτά πάνε κάπου αλλού και μάλλον στους μισθούς των αιρετών της Δημαρχίας!

Μάλιστα γεμάτος χαρά ο συνεργάτης του κ. Μαραγκός τον συνεχάρη για την καταπληκτική αυτή ανακοίνωση του και για το φοβερό ερώτημα που θέτει ο αρχηγός του!

Που πάνε λοιπόν τα λεφτά και δεν πληρώνουμε τα ενοίκια στο Βακούφ;

Το ερώτημα πλανάτε στον αέρα και όλοι ψάχνουν να βρουν τα λεφτά, που μάλλον τα καταβροχθίζει ο κ. Νικηταράς και οι συνεργάτες του! Αυτό αφήνει να εννοηθεί ο Κυρίτσης…

Δυστυχώς όμως το ίδιο και μάλιστα παρόμοιο για ενοίκια σχολείων ερώτημα, έπρεπε να απευθύνει  από την πρώτη ημέρα της θητείας του και ο κ. Νικηταράς, πράγμα που δεν έκανε ακόμα και μέχρι και σήμερα.

Αλήθεια, τι γίνεται με τα ενοίκια του Λυκείου Ζηπαρίου;

Και για τα ενοίκια του Βακούφ, που στην ουσία διαχειρίζεται κοινωφελή περιουσία όπως και ο Δήμος, το αν θα πληρωθούν ή όχι ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι που γράφτηκε από τον Κυρίτση στην ένδυα των πολιτικών θέσεων του. Αλλά για τα ενοίκια του Λυκείου Ζηπαρίου ο αντιδήμαρχος κ. Χρυσόπουλος θα πρέπει να ερωτήσει τον Κυρίτση, αλλά και να απαντήσει ο ίδιος γιατί το γνωρίζει, ώστε να το μάθουμε και εμείς….

Είναι μια ερώτηση που αφορά τον Κυρίτση. Που πάνε τα ενοίκια του Λυκείου Ζηπαρίου; Γιατί δεν τα υπογράφουν οι υπηρεσίες του Δήμου; Γιατί πληρώνονται με δικαστικές αποφάσεις; Γιατί δεν απαντά ο Κυρίτσης;

Και αλήθεια γιατί μέχρι σήμερα δεν μας απαντά και ο κ. Χρυσόπουλος όταν μάλιστα πρόκειται για τεράστια σύμβαση με ιδιώτη που υπέγραψε ο Κυρίτσης. .