Το παραδέχεται και η γιατρός Καρανίκα. “Οριακή η κατάσταση του νοσοκομείου

Τους βρίζουν και τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει! Εκτός και αν ζουν σε εικονική πραγματικότητα που όλα είναι ωραία ή το χειρότερο εκτός και εάν έβαλαν σκοπό να το παραχωρήσουν σε ιδιώτες….

 

Το νοσοκομείο της Κω μας λέει η γιατρός κ. Καρανίκα σε χθεσινό της άρθρο προειδοποίηση, είναι σε οριακή κατάσταση! Δηλαδή μας λέει ότι είναι επικίνδυνο!

 

Και όμως η κ. Καρανίκα δεν είναι μόνον εκπρόσωπος των γιατρών, είναι και μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου. Και αντί να μας πει καθαρά ποιός ευθύνεται. Αντί να αναλάβει τις δικές της ευθύνες μαζί με υπόλοιπα μέλη και τον διοικητή, τι μας λέει;

 

“Ότι το πρόβλημα είναι διαχρονικό! Ότι η οριακή κατάσταση του είναι υπόθεση όλων, ακόμα και των ασθενών, αλλά και των πολιτών!!!”  Δηλαδή ότι όλοι μας φταίμε για την σημερινή κατάντια του!!! Ποιός διοικητής, ποιός εκπρόσωπος τύπου και ποιά κυβέρνηση, αυτοί ζουν και δοξάζουν τον διχασμό του 1965!!

 

Μας είπε η κ. Καρανίκα για την πλάκα του Μανούση ότι ψήφισαν άλλα και αντί να πάει μόνη της και να την βγάλει, αντί έστω να παραιτηθεί, μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και την καμαρώνει!! Κάποια στιγμή θα μας πει ότι και σε αυτό φταίνε οι ασθενείς!!

 

Έφυγε ο διευθυντής της Παθολογικής και το μόνο στήριγμα των καρκινοπαθών συμπατριωτών μας και η διοίκηση σφύριζε αδιάφορα. Δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει τις επί μηνών προειδοποιήσεις. Και τι μας λένε στα ραδιόφωνα; Ότι θα φέρουν συντόμως 6 παθολόγους!!!! Και η κ. Καρανίκα μας διαβεβαιώνει, αν είναι δυνατόν, ότι ο κ. Μαυροειδής συνταξιοδοτήθηκε! Τις κραυγές της αγωνίας του επί δύο χρόνια δεν τις άκουσε!

 

Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται και τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά για τον πολλαπλασιασμό τους και η παθολογική κλινική παραπαίει! Τι να κάνουμε έτσι ήταν και πριν 30 χρόνια μας λένε, έτσι ήταν και επί Γεωργαντή!!

 

Οι ασθενείς συμπατριώτες μας βγαίνουν από το νοσοκομείο και κάνουν τον σταυρό τους, φεύγοντας για την Αθήνα (έχουμε τα ονόματα τους)  …..  Και ένας από τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί!!. Να πει δημόσια ότι φταίει η κυβέρνηση που τους διόρισε και δεν τους υποστηρίζει!!

 

Ένα μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου μας λέει ότι η κατάσταση είναι οριακή, δηλαδή επικίνδυνη για τους ασθενείς και ο διοικητής προσκυνά τον Μανούση….

 

Τελικά μας δουλεύουν κανονικά παίζοντας με την υγεία μας. Αλήθεια μέχρι πότε;