Τρεις γκάφες του πρωθυπουργού Μητσοτάκη σε μία και του Δημάρχου Κω στην ίδια: Στρατηγός Αποστολάκης

Τελικά ο στρατηγός Αποστολάκης θα γίνει πραγματικός εφιάλτης στον κ. Μητσοτάκη! Σίγουρα θα τον βλέπει στον ύπνο του και θα τον λούζει κρύος ιδρώτας!

Η πρώτη γκάφα ήταν η προχθεσινή. Ανακοίνωσε την υπουργοποίηση του στρατηγού Αποστολάκη, ως υπερκομματικού, χωρίς να έχει την έγκριση των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης!

Η δεύτερη γκάφα ήταν πριν από 2,5 χρόνια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο  τότε πρωθυπουργός Αλάξης Τσίπρας τοποθέτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον στρατηγό κ. Αποστολάκη και ο τότε αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης παρομοίασε την τοποθέτηση με την περίπτωση του Σπαντιδάκη που υπουργοποιήθηκε επί Χούντας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ ήταν αρχηγός του ΓΕΕΘΑ ως πρωτοφανές απαράδεκτο γεγονός!

Και η τρίτη γκάφα ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι και επί πρωθυπουργίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή τοποθετήθηκε σε δύσκολες στιγμές υπουργός Εθνικής Άμυνας ο στρατηγός Ντάβος, αρχηγός τότε του ΓΕΕΘΑ! 

Τρεις γκάφες;  Τρεις χρουσουζιές; Διαλέγετε και παίρνετε…

Και έχουμε και τον σύμβουλο του Δημάρχου που τον πληρώνουμε όλοι. Το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Μωρέ να μας την πέφτει! Να γράφει απαξιωτικά στην ιστοσελίδα του για το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον στρατηγό Αποστολάκη! Ο φανατικός νεαρός Μωρές…

Αυτή την τέταρτη γκάφα του δημάρχου με τον νεαρό Μωρέ που δεν σέβεται αν και μισθοδοτούμενος από όλους μας, και από τους πασόκους και από τους συριζαίους και από τους κουκουέδες θα περιμέναμε να μην υπήρχε….  Δήμαρχε ξύπνησε!!!!