Το έγκλημα ήταν προμελετημένο: 40 χιλιάδες νέοι στην αγκαλιά των ιδιωτικών κολεγίων

Σφαγή των υποψηφίων σπουδαστών με το στημένο σύστημα εισαγωγής της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

40 χιλιάδες υποψήφιοι μένουν απ’ έξω με ένα σύστημα αναξιοκρατικό που συνθλίβει τρυφερές ψυχούλες στην πρέσα των αρίστων υπουργών του Μητσοτάκη!

Και το καταπληκτικό είναι ότι έπαθαν και πανωλεθρία δεκάδες πανεπιστημιακά ιδρύματα στα οποία εισάγονται μονοψήφιοι αριθμοί φοιτητών! Στους Αρχιτέκτονες της Ξάνθης κανένας και στο Μαθηματικό της Σάμου 5, Στο Φυσικό Λαμίας 18, Στο Περιβάλλοντος Μυτιλήνης 5, Στο Μαθηματικό Καστοριάς 6. Και πάει λέγοντας σε δεκάδες ιδρύματα!

40 χιλιάδες νέοι και νέες με τεράστιες μαθησιακές δυνατότητες με όρεξη για το μέλλον τους και με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής κόβονται σαν το καρπούζι. Και κάποιοι, πολλοί απ’ αυτούς, θα σταματήσουν λόγω οικονομικών δυσκολιών και οι άλλοι θα στύψουν μέχρι αίματος τους γονείς τους για να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής τους!

Ποιά δωρεάν δημόσια εκπαίδευση; Ποιές ίσες ευκαιρίες για όλους; ποιά μέριμνα για τους αδύνατους;

Τα πάντα με αυτή την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πουλιούνται και αγοράζονται. Η αξιοκρατία των αρίστων έχει μετατραπεί σε αξιοκρατία των α(χ)ρίστων που ανταλλάσσεται με το χρήμα και τα πανεπιστήμια του εξωτερικού….

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτή η δεξιά δεν είναι η δική του. Αυτή που ίδρυσε!