Κυρίτσης: Μια ανακοίνωση μνημείο φαντασίας και εκθέσεως ιδεών για να δώσει το παρών

Ένα μήνα ο Κυρίτσης ήταν κρυμμένος και ξαφνικά με τρεις απανωτές ανακοινώσεις του επιδιώκει να ξαναζωντανέψει την παρουσία του. Και οι τρεις τυρβάζουν περί άλλων!

Η πρώτη για να μας πει ότι η Κως χρειάζεται να διασυνδεθεί με την ηπειρωτική χώρα η ΔΕΗ! Πάλι καλά που δεν μας είπε με την Τουρκία!

Η δεύτερη κατακεραύνωνε τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά για το νέο νοσοκομείο και αγνοούσε ότι τα νοσοκομεία είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας της Κυβέρνησης!

Και η τρίτη η φαρμακερή για να μας πει ότι είναι ένθερμος οπαδός της συνεργασίας….ΜΑΜΑ ΜΟΥ… και άρα γι’ αυτό συμφωνεί με την Κική, καταλήγοντας στον σύμβουλο του κ. Μαραγκό “τον άνθρωπο που δημιούργησε από το μηδέν την πολιτική προστασία!!!”

Πραγματικά η τρίτη ανακοίνωση είναι επηρεασμένη από τον ήλιο του Αυγούστου, αλλά και το λαμπερό φεγγάρι του! Αναπτύσσει γενικές ιδέες που αφορούν το συνονθύλευμα συμφερόντων της δημοτικής αρχής και εξηγεί ότι απαιτείται μια αρχή που ξέρει να κάνει έργα!!!

Μας δείχνει τον δρόμο για τους ανθρώπους που μπορούν να σταθούν, που έχουν προτάσεις, που μπορούν να κάνουν έργα!! Εμπνέει τις νέες γενιές, μας μιλά για προγραμματικές προτάσεις….

Και στο τέλος μας εμφανίζει τον κ. Μαραγκό! Τέτοια ψυχρολουσία σε ένα εμπνευσμένο με ιδέες κείμενο σε απογειώνει.