Μία εβδομάδα χωρίς ρεύμα και ο κ. Μηνάς Κιάρης είχε μεσάνυχτα

Δημοσίευσε μια ανακοίνωση ο κ. Μηνάς Κιάρης και ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει την δημοτική αρχή ότι άφησε χωρίς νερό την Κέφαλο και το τρίγωνο!

Μάλιστα για να ενισχύσει την βαρυσήμαντη καταγγελία αναφέρθηκε και στην δική του περίοδο, όταν ήταν πρόεδρος για 5 χρόνια στην ΔΕΥΑΚ, και τα νερά στην Κέφαλο έτρεχαν και από τις πηγές!!!

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το ανύπαρκτο έργο του κ. Κιάρη που μοιάζει με αυτό του κανένα δήμαρχου του πρώην Δήμου Δικαίου, αλλά αυτή η ανακοίνωση μας προσγειώνει.

Είναι πλέον βέβαιο ότι δύο εκδοχές μπορεί να συμβαίνουν.

Η μία ότι ο κ. Κιάρης δεν πήρε πρέφα πως για μία εβδομάδα είχαμε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και άρα δεν δούλευαν οι γεωτρήσεις με αποτέλεσμα να μην έχουμε και νερό

Και η άλλη που είναι η πλέον σίγουρη είναι ότι για 5 ολόκληρα χρόνια δεν πήρε χαμπάρι ότι ο Πασσανικολάκης όταν ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αντικατέστησε τις πετρελαιοκίνητες αντλίες νερού του τριγώνου με ηλεκτρικές και άρα νόμιζε ότι μπορούσαν να δουλέψουν και χωρίς ρεύμα!!

Αλλά δεν φταίει ο κ. Κιάρης, αλλά ο κ. Πασσανικολάκης που δεν έκλεισε την γεώτρηση που άνοιξε μέσα στο χωράφι του στο Μαστιχάρι για να υδροδοτεί την δεξαμενή του Μαστιχαρίου που κατασκευάστηκε επί θητείας του στην ΔΕΥΑΚ για να κοκορεύεται σήμερα ο κανένας πρόεδρος κ. Κιάρης.