Κυρίτσης: Για όλα φταίει ο Νικηταράς που παριστάνει τον Δήμαρχο

Όποιος διαβάσει την ανακοίνωση του Κυρίτση για το νέο νοσοκομείο και ποιόν θεωρεί υπεύθυνο για την κοροϊδία θα καταλάβει ότι ακόμα και μετά από δύο ολόκληρα χρόνια δεν μπορεί να το χωνέψει ότι τον κέρδισε ο κ. Νικηταράς!

Για τον Κυρίτση ένα θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας της Κυβέρνησης όπως είναι η κατασκευή ενός νοσοκομείου και η λειτουργία των υφιστάμενων δομών υγείας αποδίδεται σε αυτόν που παριστάνει τον Δήμαρχο!

Το αγκάθι “Νικηταρά” που από το πουθενά του μπήκε στο μάτι δεν τον αφήνει να δει το θέμα του νέου νοσοκομείου από την σωστή του οπτική γωνία και να προσεγγίσει το πρόβλημα αλλά και την λύση του αντικειμενικά.

Δεν θα μιλήσουμε για την υποτιθέμενη αγωνία του και τις όψιμες ευαισθησίες του για την κακή λειτουργία του νοσοκομείου γιατί είναι γνωστό ότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια όταν ήταν εκείνος Δήμαρχος δεν πέρασε ούτε απ’ έξω!!

Θα πούμε για την προοπτική κατασκευής ενός νέου νοσοκομείου. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι την ευθύνη την έχει ο Δήμος. Γι’ αυτά που ευθύνεται η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι να θέτει και να υπενθυμίζει το πρόβλημα και το θέμα στην Κυβέρνηση και στον βαθμό του δυνατού να προετοιμάζει το έδαφος για να ωριμάσει η επίλυση του προβλήματος.

Ήδη δύο σοβαροί οργανισμοί του νησιού μας, το Βακούφ και το ΔΙΙΚΩ έχουν προσφερθεί να παραχωρήσουν τα ακίνητα. Είναι μια σοβαρή εξέλιξη την οποία αγνοεί ο Κυρίτσης και αντ’ αυτών θέτει θέμα αξιοπιστίας του Δημάρχου όταν μπροστά μας καταρρακώνεται, εξ αιτίας ενός βουλευτή, η αξιοπιστία του μοναδικού αρμοδίου που είναι η Κυβέρνηση.

Αυτά δυστυχώς δεν είναι κουβέντες που λένε σε έναν λαό νοήμονα. Είναι το παιχνίδι με τα κωνσταντινάτα φλουριά που του έκλεψε ο κ. Νικηταράς. Το ίδιο συμβαίνει και με το έτερο κυριτσάκι τον κ. Μηνά Κιάρη που πότε, πότε κλαίγεται για τις χαμένες δόξες μιας απίθανα χαμένης προεδρίας 5 ετών στην ΔΕΥΑΚ