ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις

Και όμως αγαπητοί φίλοι. Στην Ελλάδα το Σύνταγμα, που είναι ο ανώτερος νόμος, και που λέει ρητά ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι του νόμου υπάρχει μόνο σε μια πλατεία για να θυμίζει τους προγόνους μας.

Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ επεβλήθη σε όλους τους Έλληνες και στις επιχειρήσεις τους, σε κάθε συναλλαγή να επιδεικνύουν την ασφαλιστική και φορολογική τους ενημερότητα.

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη αυτό δεν ισχύει. Με νόμο του κ. Βρούτση λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο δημοσιεύθηκε υπουργική απόφαση με την οποία εξαιρούνται αυτής της σοβαρής υποχρέωσης οι Τράπεζες!

Έτσι όλοι εμείς οι πληβείοι πρέπει για κάθε μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας μας θα πρέπει να μπλέξουμε με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να εκδίδουμε ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητας

Και από την άλλη, οι έχοντες και κατέχοντες τραπεζίτες αποκτούν το δικαίωμα να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος αλλά να μπορούν να μεταβιβάζουν, χωρίς έλεγχο, σωρηδόν τα ακίνητα που παίρνουν από τους δανειολήπτες μέσω των πλειστηριασμών…