Και στο Νοσοκομείο Κω: Τα παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Παππά

Διαβάσαμε την προκήρυξη και την αιτιολογία της συνεργασίας του νοσοκομείου με δύο ιδιώτες παθολόγους ιατρούς στην οποία αναγράφεται ως αιτία παραίτησης του γιατρού μας Νίκου Μαυροειδή η συνταξιοδότηση!.

Παράλληλα διαβάσαμε και τις αιτίες που αναφέρει για την αποχώρηση του ο ίδιος ο γιατρός μας

 Ποιοι οι λόγοι παραίτησης αφού τους προειδοποιεί έναν ολόκληρο χρόνο:
“Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδή, 3 ήταν οι καθοριστικοί λόγοι που τον οδήγησαν στο να λάβει με ψυχραιμία την απόφαση να παραιτηθεί. Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος, είναι οι κακές συνθήκες εργασίας που επικρατούν. Ο δεύτερος, είναι ότι δεν διαφαίνεται καμία προοπτική βελτίωσης και ο τρίτος, έχει να κάνει με την διασφάλιση των μελλοντικών συνταξιοδοτικών προϋποθέσεων, καθώς ο γιατρός δεν είναι ακόμη σε ηλικία συνταξιοδότησης και θα συνεχίσει να ασκεί την ιατρική, από τον ιδιωτικό τομέα”.

Η κοινωνία βοά για την κατάντια του νοσοκομείου. Κάποιοι ψάχνουν να μάθουν τους γιατρούς που κλέβουν τις υπερωρίες όπως είπε ο Διοικητής και αυτοί προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητα τους βάζοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί και παραποιώντας την αλήθεια της παραίτησης.

Έρχεται στην Κω ο πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάνος Κόνσολας, για να ηρεμήσει και βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων, έκλεισε ραντεβού στο Επαρχείο με τα δύο μέλη του Δ.Σ. που ανήκουν στην Ν.Δ.  και μαθαίνουμε ότι τον έστησαν!!!. Ποιόν; Έναν έντιμο, νουνεχή και σώφρονα πολιτικό!!!

Εκατοντάδες πολίτες τους λένε να κατεβάσουν την μαρμάρινη πλάκα. Ακόμα και τα δύο μέλη του Δ.Σ. Και αυτοί οι κύριοι αγνοούν την δημόσια κατακραυγή νομίζοντας ότι το νοσοκομείο είναι σπίτι τους, τσιφλίκι τους!

Απ΄ότι φαίνεται εκτός από τον Δήμο και στο νοσοκομείο μας τα παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Παππά…