Νέα Δημοκρατία Κω. Μαθαίνουμε και σας ενημερώνουμε ότι γίνεται το έλα να δεις

Πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή φίλου που κατά την φτωχή άποψη της συντακτικής επιτροπής εάν αληθεύουν τα όσα ισχυρίζεται  θα πρέπει να αναθεωρηθούν στον Δήμο πολλά πράγματα!

“Αυτό τον καιρό στα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει τεράστιος αναβρασμός. Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν χωριστεί σε τρία στρατόπεδα που αλληλοσυγκρούονται κάτω από το τραπέζι.

Η αφορμή είναι φυσικά ο βουλευτής κ. Παππάς και η στενή συνεργασία του με τον Δήμαρχο. Οι αιτίες όμως είναι βαθύτερες και σχετίζονται με την νομή της τοπικής εξουσίας και τις προσωπικές φιλοδοξίες συγκεκριμένων στελεχών κυρίως στον Δήμο, αλλά και σε άλλες νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες.

Τρεις βουλευτές της Ν.Δ. είναι έτοιμοι να στραφούν εναντίον του Δημάρχου και να υποστηρίξουν άλλους υποψήφιους. Θεωρούν απαράδεκτη πολιτικά την στάση και του Δημάρχου αλλά και του συναδέλφου τους βουλευτή που λειτουργεί αντιδεοντολογικά.

Με την εξέλιξη αυτής της σύγκρουσης είναι βέβαιο ότι τα σκάγια τα τρώει και ο αντιδήμαρχος κ. Αβρίθης που υποτίθεται ότι σιγοντάρει τον Δήμαρχο στις σχέσεις του με τον κ. Παππά.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο έχει ξεφύγει και δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να βάλει σε τάξη τα πράγματα. Η ζημιά με την αποχώρηση του κ. Μαυροειδή και η ακαταλόγιστη ενέργεια εντοιχισμού μιας πλάκας τους οδηγεί σε αλληλοκατηγορίες ανικανότητας.

Και το σπουδαιότερο αφορά την επόμενη ημέρα των δημοτικών πραγμάτων. Ένας αναβρασμός στον πυρήνα της δημοτικής αρχής σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στο σύνολο των υποστηρικτών της ιδιαίτερα εάν όλες αυτές οι υποσχέσεις του κ. Παππά δεν πραγματοποιηθούν”.