Βαριά κατηγορία: Απατεώνες γιατροί και νοσηλευτές λυμαίνονται το νοσοκομείο μας

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές και σήμερα το βλέπουμε ολοζώντανο μπροστά μας. Όταν η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει μια δημόσια υπηρεσία το πρώτο που κάνει είναι να την δυσφημίσει.

Με ΣΔΙΤ, δηλαδή με συνεργασία με ιδιώτη θέλουν να κατασκευαστεί το νοσοκομείο. Θα βάλουν δηλαδή έναν ιδιώτη από την πίσω πόρτα στις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Οι τουριστογιατροί στο τέλος θα μπουν στην κανονική ζωή μας και τα ιδιωτικά πολυιατρεία θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Για να γίνουν αυτά και για να δεχτούμε να ξεπουληθούν νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες της υγείας σε ιδιώτες το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να απαξιώσουμε τις σημερινές υπηρεσίες του νοσοκομείου μας.  Όχι μόνον να διώξουμε τους καλούς. Όχι μόνον να μην προσλαμβάνουμε τους απαραίτητους αλλά και να τους κατηγορήσουμε ότι είναι ανίκανοι αλλά και ότι είναι και απατεώνες.

Αυτό έκανε ξεδιάντροπα και δημόσια ο διορισμένος από την κυβέρνηση αντιπρόεδρος του νοσοκομείου κ. Χρυσόπουλος. Κατηγόρησε μερίδα των γιατρών ότι κλέβουν τα χρήματα του δημοσίου γιατί βάζουν πλασματικές ώρες υπηρεσιών.

Και δεν φτάνει αυτό αλλά προσέθεσε ότι δεν αναρτάται από τον υπεύθυνο γιατρό και ο πίνακας με τα ωράρια των εργαζομένων για να κρύψει όπως υπονοείται την λαμογιά!

Οι επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές που σπούδαζαν δεκαπέντε χρόνια. Που δίνουν την ζωή τους καθημερινά για το υπέρτατο αγαθό της υγείας των συνανθρώπων μας. Με αμοιβές εξευτελιστικές. Με τον Δήμο να τους προσφέρει φαγητό και στέγη όπως η Μητρόπολη στους αναξιοπαθούντες!!.

Και δεν βγήκε δυστυχώς ένας από τον ιατρικό κόσμο της ιδιωτικής υγείας να μιλήσει. Να απαντήσει. Να πει για τις ανάγκες μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Για τους μισθούς της πείνας. Για μια διοίκηση συμπαραστάτη στους εργαζόμενους και όχι διώκτη τους.

Και το σπουδαιότερο δεν βγήκε ένας να ζητήσει την συγνώμη για το τρομερό ατόπημα ή την παραίτηση του.